fbpx

Tomislav Bralić i klapa Intrade: Glazbeni spektakl u Opatiji

Glazbeni spektakl…

Tomislav BralićNakon punih 34 godina brilijantne karijere Tomislav Bralić i klapa Intrade konstantno oduševljavaju svoju publiku i neprekidno pomiču granice. Poznato je da je da je klapa Intrade velika glazbena atrakcija koja je obilježila dalmatinsku glazbu svojim pjesmama zadnjih 15-tak godina, a njihovi koncerti su redovno puni. Svojim kontinuiranim radom i kvalitetnim pjesmama desetljećima zadržavaju vjernu publiku i dobivaju stalno nove generacije publike.
– Ovaj put su za vas pripremili veliki glazbeni spektakl u Sportskoj dvorani Marino Cvetković u Opatiji 06. travnja 2019. godine gdje su već nastupali i vjerujemo kako će izvedbom svojih hitova ponovo oduševiti publiku. U Opatiji su prije nekoliko godina održali sjajni koncert na Ljetnoj pozornici, jednom od najljepših koncertnih prostora na obali. Ulaznice se odlično prodaju i svi koji žele biti na još jednom velikom koncertu trebaju požuriti, a mogu ih nabaviti u:
Tomislav Bralić i klapa Intrade tvorci su nekih od najvećih klapskih hitova poput “Zora bila”, “Škrinja ljubavi”, “Ne damo te pismo naša” i “Zalutalog pogleda”, a nedavno je izašao najnoviji singl “Ne mogu jubav krit” kao najava njihovog novog albuma “Bilo je i vrime”. U međuvremenu od prošlog studijskog albuma “Cviće” objavili su “Best of – 30 godina” posvećenu trideset godina njihove karijere i album na kojem je zabilježena kruna njihove karijere – koncert u pulskoj Areni pod nazivom “Arena Pula”, što pokazuje kako ova klapa nema pauze u svome radu – poručuju organizatori.
Izazova nikad dosta, pa je klapa održala koncerte u čak tri Arene unutar dva mjeseca što do sada nije nitko napravio! Sve je prošlo dakako, više nego uspješno, a klapa se može pohvaliti da je napravila koncerte koji će se pamtiti. Tomislav Bralić i klapa Intrade u stalnoj su suradnji s diskografskom kućom Scardona koja organizira većinu njihovih koncerata.
Uspjeh koji su postigli izuzetno je bitan za promicanje klapske glazbe i populariziranje tog glazbenog izričaja. Klapa se priprema za veliku ljetnu turneju koja će ove godine krenuti u lipnju i trajati do kraja rujna.

Foto: Press