Robbie Williams nastupa na otvorenju Svjetskog nogometnog prvenstva!

Rusija…

Robbie Williams– Sretan sam i uzbuđen zbog povratka u Rusiju i ovako jedinstvenog nastupa. Napravio sam mnogo u svojoj karijeri, a otvaranje Svjetskog nogometnog prvenstva, pred 80 tisuća obožavatelja na stadionu i još milijune u svijetu, dječački je san. Želimo pozvati ljubitelje nogometa i glazbe da s nama partijaju u Rusiji, na stadionu, ili da upale TV-e malo ranije i vide nezaboravni show – rekao je Robbie Williams o nastupu 14. lipnja, uoči utakmice Rusije i Saudijske Arabije.
Robbieju će se u duetu pridružiti i slavna sopranistica Aida Garifullina. Ove godine će svečanost otvaranja biti malo drukčija nego prijašnjih godina. Bit će fokusirana na glazbene nastupe i bit će održana u 18.00 sati po lokalnom vremenu.
Inače slavni pjevač Robbie Williams je i suosnivač humanitarnog eventa Soccer Aid for UNICEF, na kojem poznate osobe u dvije momčadi igraju nogomet i skuplja se novac za djecu u opasnosti diljem svijeta. Robbie se okušao i u ulozi kapetana.
Robbie nastavlja i The Heavy Entertainment Show turneju i najavio je datume za Južnu Ameriku. Na aktualnom, već platinastom “The Heavy Entertainment Show” albumu, objavljeni su singlovi “Party Like A Russian” i “Love My Life”.

Foto: Press