fbpx

Robert Sever: Laura uživa u svojoj ženstvenosti

Nova kolekcija…

Kampanja prikazuje kolekciju za jesen zimu 2015-2016, senzualnu modnu priču s primjesom boho chica

Fotogalerija

Robert Sever– Nastavno na opuštene linije koje istražujemo u posljednjim kolekcijama, i ovoga puta smo za naše klijentice napravili selekciju predivnih odjevnih komada koji su u vrhunskoj izradi napravljeni od najfinijih materijala. Laura je mistična, smjela i opuštena, jedna vrlo usmjerena žena koja uživa u svojoj ženstvenosti. Htjeli smo da kampanja bude jako sofisticirana i da izgleda bogato, kao i odjeća koju smo napravili u ovoj kolekciji – poručili su iz tima brenda Robert Sever.
Nova pret-a-porter kolekcija Roberta Severa za jesen zimu 2015-2016 donosi nam Ivu Marušić u novoj metamorfozi u njenoj desetoj kampanji za RS brand. Kampanju za novu kolekciju imena ‘Laura‘ potpisuje vrhunski modni team, fotograf Marko Grubišić, make up artist Saša Joković te hair stylist Mijo Majhen. Ideja kampanje su snažni ženstveni i senzualni vizuali koji emaniraju žensku sagu, ljepotu i nesputanost. Kolekcija je senzualna sa primjesom boho chica.
Robert SeverOblici u kolekciji su jednostavni, nosivi i laskaju ženskoj figuri. Hlače visokog struka, kaput bundica od prešanog umjetnog krzna, volumeniozne suknje od ručno bojane i kačkane čipke okosnica su ‘Laure’. Raskošne košulje haljine, bluzoni od svile te košulja s resama kao novi modni prijedlog interpretacije košulje, izvrsno nadopunjavaju kolekciju, dok je naglasak na ručno pletenim i bojanim oversized vestama s našivenim čipkanim aplikacijama koje su naknadno ručno vezene. S obzirom da brend Robert Sever pokriva široku selekciju žena, linije unutar kolekcije su mini, midi i maksi, gdje se posebno ističe maksi haljina otvorenih leđa s finom prozirnom viskozom i ukrasom na leđima.
‘Lauru’ izvrsno nadopunjava diskretan nakit, zlatni ili srebrni lančići s privjescima, a must have krune pojavljuju se u novim interpretacijama – još luksuznije, bogatije i dorađenije, izrađene od baršuna do umjetnog krzna.

Foto: Press
Fotogalerija: [nggallery id=586]