fbpx

Robert Sever zatvorio modni događaj!

Perwoll…

FashionZavršne večeri Perwoll FASHION.HR-a svoje su aktualne i nadolazeće kolekcije predstavili Branka Donassy, eNVy room, Ivica Klarić, Silvio Ivkić i Robert Sever čijom je revijom zatvoren 16. po redu FASHION.HR. I ove se večeri tražilo mjesto više u publici.
Paviljon 5 Zagrebačkog velesajma sinoć je bio glavno odredište poznatih trendsetera i ljubitelja mode. Bojana Gregorić Vejzović, Vanda Winter, Jelena Veljača, Nevena Rendeli, Monika Mamić Kravić, Sementa Rajhard, Barbara Nola, Tamara Garbajs s oduševljenjem su pratile revije svojih najdražih dizajnera. Borut Mihalić, Edvin Liverić, Janko Popović Volarić i Saša Joković također su došli vidjeti što će pokazati njihovi omiljeni kreativci.
Revija Branke Donassy otvorila je večer i pokazala kolekciju za nadolazeću jesensko/zimsku sezonu kojom dominiraju predimenzionirani kaputi i kožne hlače svih dužina.
Envy roomDizajnerski dvojac eNVy room, prepoznatljiv po svojim romantičnim, večernjim haljinama i ove je sezone naglasak stavio na nježne materijale i ženstvene krojeve. Suknje do koljena i dugačke haljine obilježile su kolekciju koju su upotpunili detaljima poput čipke.
IK studio dizajnera Ivice Klarića predstavio je još jednu kolekciju za muškarce u kojoj prevladavaju neboje: siva, crna i nijanse plave. Kolor-blok kombinacije su temelj kolekcije, a korišteni su isključivo vunena i pamučna vlakna.
Silvio IvkicMladi dizajner Silvio Ivkić pokazao je kolekciju pod imenom Empyreal u svojoj prepoznatljivoj estetici crne boje. Kroz nosive komade s naglaskom na predimenzionirane kapuljače, toplije materijale i avangardne elemente kolekcija prikazuje modernu crnu siluetu.
Posljednju večer Perwoll FASHION.HR-a zatvorila je revija Roberta Severa. Dužine ispod koljena i ženstvena silueta naglašena u struku obilježile su kolekciju koja je podijeljena u 5 segmenata od kojih jedan pokazuje tunike koje je Sever dizajnirao za beauty Robert Severbrand Dove. Tri romantična odjevna predmeta u tri intenzivne boje inspirirani su vizualima koji se nalaze na tunikama, a koji su se savršeno uklopili u ovu ženstvenu kolekciju.
16. Perwoll FASHION.HR, koji je započeo u srijedu 26. ožujka, završio je sinoć okupivši modnu elitu i brojne poznate osobe. U četiri dana svoje je kolekcije predstavilo 16 dizajnera nagovijestivši trendove za aktualnu i nadolazeće sezone.

Foto: Press