fbpx

Bojana Gregorić: Najteže mi ‘pada’ taj kruti odnos prema kćeri!

Bojana Gregoric VejzovicBojana Gregorić-Vejzović u glazbeno-dramskoj seriji ‘Stella’ glumi Elu, ambicioznu i strogu majku. Rijetko pokazuje ljubav prema svojoj kćeri Lani koju glumi Vanda Winter.
– To mi je najteži dio zadatka mene kao majke. Taj jedan kruti odnos s kćeri. U nekoliko navrata su me upozoravali da scena ne smije završavati sa zagrljajem.  Taj hladni odnos mora ostati jer će doći do raznih situacija koje će u seriji pokazati zašto su neke stvari takve. A na kraju će biti i nekih obrata. Bilo je jako lijepo surađivati s Vandom. Ona je odlična glumica i sjajna pjevačica. Kad imate takvu osobu uz sebe jako je lako raditi – ispričala nam je Bojana u petak na premijernoj izvedbi mjuzikla Crna Kuća u kino dvorani Studentskog centra. Bojana je u seriji i zaplesala.
– Nije se bilo lako vratiti u plesačke vode jer smo ‘Chicago’ igrali prije četiri godine, ali bilo je veliko zadovoljstvo . Ela je imala samo tu jednu epizodu svog ‘egotripaškog’ momenta pokazivanja. Dalje ćemo gledati samo kad ona bjesomučno vježba i izbacuje svoju negativnu energiju Sementa Rajhard, Bojana Gregoric Vejzovickako bi u dvorani mogla glumiti ‘cool’ osobu koju kao da ništa ne dira – otkrila je glumica. Kaže da joj u zadnje vrijeme stalno daju uloge ‘napirlitane živčenjakuše’, ali ‘gušt’ joj je glumiti takve žene sve dok su publici zabavne. Saznali smo što se Bojani kod Ele sviđa.
– Svi se mi nađemo jednom u životu u situaciji kad bismo voljeli biti takvi i na prvu odgovoriti. Ela uvijek za sve ima odgovor i s te strane je duhovita i smiješna. Moram priznati da ja od nje ništa nisam naučila jer se još uvijek nađem u situaciji da me nečija zločestoća ostavi bez riječi – istaknula je Bojana.