fbpx

Izravan prijenos: Hrvatska na splitskom Poljudu dočekuje Mađarsku

Split…

HrvatskaOvog četvrtka Nova TV i portal Gol.hr donose izravan prijenos kvalifikacijske utakmice za Euro 2020. u kojoj Hrvatska na splitskom Poljudu dočekuje Mađarsku. Od 20.15 sati na rasporedu je uvodna studijska emisija kroz koju će gledatelje voditi Saša Lugonjić s kojim će uz pomoć inovativne 3D tehnologije utakmicu na dinamičan način analizirati stručni sukomentator, bivši bosanskohercegovački reprezentativac i Hrvatskatrenutni trener Gorice, Sergej Jakirović. Izravan prijenos utakmice koji počinje u 20:45 komentirat će Željko Vela i Milan Stjelja.
Hrvatska reprezentacija trenutno je na vrhu skupine E, ispred Slovačke i Mađarske, koje imaju po bod manje. Nakon poraza od Mađara u ožujku u Budimpešti, pred Vatrenima je ozbiljan zadatak – uzvratiti konkurentima u borbi za prva dva mjesta u skupini.
– Imam viziju u glavi, čekaju nas dvije utakmice u tri dana i moramo podijeliti snage i drukčije posložiti situaciju. Sigurno ćemo koristiti 15-16 igrača u ove dvije utakmice, vidjet ćemo tijekom ova dva dana i treninga – izjavio je izbornik Zlatko Dalić.

Foto: Press