fbpx

Stephan Lupino započeo novu skulpturu – Sjedinjenje!

Ekskluzivno…

Stephan LupinoNakon što smo vam predstavili skice za novu skulpturu iz opusa Lupinizam, ekskluzivno portal Scena. hr vam predstavlja i fotografije na samom početku rada našeg svjetski priznatog umjetnika na novoj skulpturi. Stephan Lupino je tako započeo s radom u Ljevaonici umjetnina Ujević u Zagrebu na svojoj trećoj skulpturi, u istoj ljevaonici gdje su nastale i prethodne dvije, ‘Fire Woman‘ i ‘Fire Lowers‘.
– Nova brončana skulptura je nastavak na skulpture ‘Fire Woman‘ i ‘Fire Lowers‘ – otkrio je nedavno Stephan Lupino ekskluzivno za portal Scena.hr. Lupino nam je otkrio koliko se treća skulptura razlikuje od prve dvije skulpture.
– Prve dvije su više agresivne i hirovite, a ova će biti sjedinjenje dvije duše u jednu. Biti će jako meditativna, a zračit će mojim stilom – zaključio je Lupino.
Stephan LupinoUmjetnički krugovi oduševili su se njegovim skulpturama, a njegov rad prozvan je novim smjerom u kiparstvu – Lupinizam i s velikim nestrpljenjem očekujemo završetak rada i dan kad će Sjedinjenje biti predstavljeno široj javnosti.

Foto: Stephan Lupino