fbpx

‘Ples sa zvijezdama’ napustila Nevena Rendeli!

Rendeli 0005– Nisam imala prevelika očekivanja, bilo mi je jasno da nismo među boljim plesačima. Bilo je zabavno večeras i mislim da smo bili izjednačeni u salsi. Nisam razočarana, jer bilo je stvarno veselo i zanimljivo – rekla je Nevena Rendeli. Drugu emisiju ‘Plesa sa zvijezdama‘ napustila je Nevena, a Mislav Čavajda ponovno je osvojio najveći broj bodova. Nevena je ove subote plesala salsu, a za svoj nastup dobila je 25 bodova žirija, što nije bilo najmanje, no presudili su glasovi gledatelja. Član žirija Elio Bašan njezin je nastup opisao kao veseo, no malo ukočen, dodavši kako je bilo prostora za poboljšanje.
Cavajda 0005Ponovno najbolji Mislav Čavajda pak nije krio oduševljenje ocjenama i komentarima, a za svoj je tango dobio gotovo maksimalan broj bodova, 39, i pohvale žirija.
– Mislim da Vi definitivno imate talenta za ples. Ovo više nije slučajno. Cijeli sam performance napeto gledao do kraja. Čestitam –  rekao je Elio. Dok je Dinko Bogdanić njegov nastup opisao riječima: strastveno, moćno i izvanredno.
– Iznimno sam sretan i ponesen sjajnim komentarima i pohvalama, što je apsolutni poticaj za dalje. Stvarno imam sve veću želju što više napredovati. Iduće subote plešemo  rumbu, jedan potpuno drugi tip plesa, druge emocije i veselim se vidjeti kako plivam u tome – kazao je Mislav u svojim prvim dojmovima nakon emisije.
Drugoplasirani večeras bili su Iva Mihalić i Robert Schubert, koji su za svoj valcer dobili visokih 38 bodova i posebne pohvale Dinka Bogdanića, koji je rekao ih je bilo lijepo gledati   jer su plesali prirodno sa šarmantnim dodacima te im čestitao.
– Zadovoljna sam nastupom iako je bilo malo treme. Iskreno, nisam očekivala ovako dobre ocjene, ali super. Eto, lijepo je kad se dogodi nešto neočekivano, a da je dobro. Zato s mnogo entuzijazma idemo dalje – istaknula  je Iva.
Na trećem mjestu sa 36 bodova bili su Sanda Dubravčić i Nicholas Quesnoit, koji su otplesali jive.
– Dopalo mi se kako ste složili dva ritma i sve skupa bilo je veselo. Privukli ste i publiku i nas – komentirao je Elio.
GiulianoSvega bod iza njih sa 35 bili su Giuliano i Marija Stošić koji su plesali bečki valcer, za što ih je pohvalila Milka Babović riječima: “Bilo vas je lijepo vidjeti“. Iza nastupa je stajao veliki trud.
– Ja sam se jako zainatio prošli tjedan i dao sve od sebe. Jako smo se trudili, jako puno vježbali i oduševljen sam komentarima i ocjenama žirija – zadovoljan je Giuliano.
U stopu ih prate Ronald Braus i Ana Domišljanović koji su za svoj quickstep dobili 34 boda.
– Prezadovoljan sam, bilo je lijepo, bilo je zabavno, dočarali smo atmosferu musicalla koja je zapravo potrebna jer je ljudima dosta i kredita i problema i svega, trebaju show, od svakog plesa treba napraviti show, mi se trudimo i nadam se da smo večeras u tome uspjeli – rekao je Ronald koji sljedeće subote pleše jive.
Žanamari Lalić i Damir Horvatinčić za svoj su bečki valcer dobili 29 bodova te pohvale, ali i kritike.
– Pohvale, ali malo više pripaziti na korake – upozorio  je Davor Bilman. Žanamari je rekla kako joj se valcer svidio te kako se večeras izuzetno zabavila.
– Toliko mi se sviđao taj valcer tako da nisam htjela napraviti grešku i možda se to osjetilo u koracima. Drugi puta ću biti opuštenija – najavila je Žanamari.
Ornela Vištica i Marko Herceg za svoj su Jive dobili 25 bodova.
– Koreografski je bilo dosta showa, ali nije bilo jivea. Manje se bojati i više si dati truda. Bili ste dobri, ali ste mogli biti i bolji – ocijenio je njihov nastup Elio Bašan. Ornela nije krila kako je imala tremu.
– Večeras je trema bila još veća nego prošli puta, jer smo ovaj ples vježbali još više. Zadovoljna sam, no strah od nastupa još nisam svladala – bila je iskrena Ornela.
Janko Popović Volarić i njegova plesna partnerica Valentina Walme ove su subote za salsu uknjižili najmanji broj bodova , 21, i stroge kritike žirija.
– Vi se tek trebate otvoriti i pokazati nam što znate i kako začiniti ples – rekla je Milka Babović, a Davor Bilman i ovoga je puta dokazao kako je najstroži sudac, dodijelivši im svega dva boda uz komentar kako nastup i nije imao puno veze sa salsom te kako mu se nije svidio.
Posebni gost druge emisije bio je popularni Goran Karan, a  preostalim parovima sada slijedi tjedan intenzivnih priprema. Tko će od njih biti najbolji, a tko napustiti show doznajte već sljedeće subote 16. studenoga na HRT 1 iza 20 sati.