fbpx

Morska vila zaštitno lice kampanje!

Claudija Antičević…

– U ovoj smo se kampanji poigrali elementom vode jer je u njezinoj esenciji sadržana čistoća, elegancija i čista estetika. Ta kap vode ima pokretačku energiju i daje novu snagu i viziju koju komuniciramo i s ovom modnom pričom. Stvaranje je uvijek svojevrsna katarza – rekao je Vinko Filipić, direktor i osnivač fashion.hr-a.
Morska vilaMorska vila – zaštitno lica kampanje – pripala je Claudiji Antičević, devetnaestogodišnjoj manekenki sa zavidnom inozemnom karijerom, članici modne agencije Talia Models. Netom prije snimanja Perwoll FASHION.HR kampanje snimala je u Parizu za francusko izdanje magazina Elle, a domaćoj javnosti poznata je po kampanjama za respektabilne domaće dizajnere poput Ana Marie Ricov. Može se pohvaliti i brojnim editorijalima i naslovnicama za svjetska izdanja magazina Cosmopolitan, Harper’s Bazaar, Grazia, Elle, Spur.
Senzualnost, čistoća, elegancija opisuju najnoviju kampanju modnog događaja sezone – Perwoll FASHION.HR-a. Ova modna bajka najbolji je uvod u spektakl koji će na modnoj pisti predstaviti najbolji domaći dizajneri. Nakon 15. jubilarnog fashion.hr-a, organizacijski tim već kampanjom daje naslutiti da je vrijeme za novu modnu viziju.
Za kreativno vodstvo kampanje zaslužan je talentirani Franjo Matković, a styling je djelo Ivana Friščića. Tim Kevin Murphy pod vodstvom Katice Topčić pobrinuo se za frizuru, a za make up je zaslužna Ivana Bilandžić Billy za Illamasqua. Glazbu za video skladala je kultna grupa Svadbas.
U četiri dana 16. sezone Perwoll FASHION.HR-a na modnoj pisti svoje će kolekcije predstaviti 16 dizajnera. Tjedan mode službeno  otvara Aleksandra Dojčinović, a svoje će kolekcije predstaviti Branka Donassy, Ivica Skoko, eNVy room, IK studio, Martina Felja,  Ana Maria Ricov, Marina Design, Aleksandar Žarevac, 2B Boris Banović, BiteMyStyle by Zoran Aragović, te Krie Design.
Robert Sever zatvorit će tjedan mode autorskom kolekcijom u kojoj će predstaviti i modele inspirirane beauty brandom Dove.
Mlade dizajnerske snage predstavljat će pobjednici prošlogodišnjeg natječaja LIFT by Perwoll Marija Kulušić i Silvio Ivkić koji su već debitantskim kolekcijama oduševili svojim talentom i čije se nove kolekcije s nestrpljenjem iščekuju. Regionalne snage zastupat će srpski dizajner Mihano Momosa koji će se prvi put predstaviti hrvatskoj publici u sklopu programa ZONA 45.
16. Perwoll FASHION.HR održat će se od 26. do 29. ožujka u paviljonu 5 Zagrebačkog velesajma.

Foto: Press