fbpx

Kristina Burja: Odmor iz snova i nova kolekcija!

Povratak 70-ih…

U ženskoj kolekciji je naglasak na volanima, a u muškoj kolekciji na hlačama u trapez kroju

Krie DesignKristina BurjaKristina Burja je dva tjedna provela na Tajlandu. S odmora se vratila prije mjesec dana te kaže kako je uživala u svakom trenutku.
– Bilo je prekrasno i inspirativno. To je zaista divna zemlja – rekla je dizajnerica za portal Scena.hr. Kristina je završila i svoju novu kolekciju Krie designa, proljeće/ljeto 2015. Inspiraciju je pronašla u sedamdesetim godinama prošlog stoljeća. U ženskoj kolekciji je naglasak na volanima, a u muškoj kolekciji na Kristina Burjahlačama u trapez kroju.  U kolekciji će biti i uniseks komada, što Kristinu posebno veseli. Dizajnerica će atmosferu 70 – ih godina prikazati 19. ožujka, na modnoj reviji u sklopu Fashion.hr.

Više o novoj kolekciji…
Krie design svoje prepoznatljive krojeve razrađuje te ih u ovoj kolekciji obogaćuje volanima i fluidnim,  lepršavim haljinama u ženskoj liniji. Muška linija sastoji se od casual odjevnih predmeta, koji se osim po udobnosti ističu po prirodnim tkaninama i  vrlo povoljnim cijenama. Prevladavaju pastelne boje koje će  ove sezone vladati ulicama, a mnogi komadi imaju naglašene segmente originalnim printom, koji je postao zaštitni znak Krie designa.
Etno elementi su i dalje prisutni, kako u krojevima i dizajnu, tako i u motivima i printu. Pleter je kao uzorak bio veliki hit prošle kolekcije, a sada ga pronalazimo na proljetnim kaputima i haljinama.

Najavne fotografije kampanje potpisuje modni fotograf Goran Čižmešija, a zaštitna lica su modeli Marija Perković, Mihael Slivečko, Filip Kordić i Filip Staničić.

Foto: Goran Čižmešija, Kristina Burja priv. album
Fotogalerija: [nggallery id=526]