fbpx

Dizajnerica Kristina Burja predstavila modne novitete!

Kristina BurjaModna dizajnerica Kristina Burja, koja se krije iza imena branda ‘Krie design‘, u romantičnoj atmosferi poznate zagrebačke ulice – Radićeve 12, ugostila je modne znalce i dame iz javnog života koje već poznaju njen modni izričaj i rado nose odjeću s potpisom Krie.
Kristina je predstavila svoju kolekciju u kojoj dominiraju kožni elementi i zanimljivi detalji uz izraženu ženstvenost koja je već postala prepoznatljiva nota branda Krie design.
Kristina Burja_1Kolekcija jesen/zima pokazana je na zadnjem Fashion Weeku Zagreb, ali to ne znači da je otkriveno sve što je Krie odlučio plasirati na tržište. Velika novost je traper koji će osvojiti sve ljubitelje ovog vječnog materijala. Posebna pažnja je posvećena samom kroju traperica koje su kreirane na način da laskaju svakoj ženi bez obzira na stas. Naime konstrukcija ovih hlača je proizašla iz dugogodišnjeg projekta razrade modela čiji je uzorak isproban na 30 i više različitih žena. Kada jedan model pristaje mnogima, u brandu Krie smatraju da su postigli željeni uspijeh.

Takoder, ovo su hlače prave europske kvalitete koje stoje nasuprot mass produkciji kojom smo okruženi u high street trgovinama. Vrlo važan novitet je i izrada kožnih hlača, koje dolaze u 30-ak boja i osim što ih se može kupiti u veličinskim brojevima rade se i po mjeri, što je vrlo zahvalno i ne može se pronaći u ponudi ni jednog branda u svijetu.

Kristina Burja2Dizajnerica nam je otkrila da vrlo dobro pazi prilikom odabira vrste kože za hlače, jer vrlo mekane kože te one sa elastinom i mogućnošću pranja u perilici koje nude vrhunski strani brendovi u svojoj ponudi, najčešće razočaraju zbog toga što prilikom nošenja jako brzo dođe do oštećenja kože na koljenima i na stražnjem dijelu hlača, ali kako isti nemaju mogućnost izrade po mjeri, a žele da hlače stoje većini kupaca, biraju takvu vrstu kože.

Krie koža je čvrsta i ne ošteti se nošenjem te traje vječno. U slučaju da se rastegne prilikom nošenja postoji mali trik: treba  staviti hlače u zamrzivač preko noći i ujutro su ponovo fit..!

U modnom druženju s  dizajnericom Kristinom Burjom, uz neodoljive slastice Petre Jelenić iz  slastičarne  Mak na konac, uživale su Vanja Mamić, Žanamari Lalić, Iris Rajčić, Neda Parmać, Ivana Marić, Tihana Harapin Zalepugin, Ana Miščević i mnogi drugi.