fbpx

Posjetitelji uživali u Božićnoj iluziji Andreja Škedela

Trsatska gradina…

Posjetitelji uživali u Božićnoj iluzijiPrvi sunčani adventski vikend mnogobrojni posjetitelji odlučili su provesti na Gradini, u blagdanskom ozračju prekrasnog ambijenta obasjanog s 11 kilometara božićnih lampica. Tisuće posjetitelja prošlo je kroz najveću svjetleću božićnu kuglicu i uživalo u bogatoj gastro ponudi, ledenoj spilji i unikatnim jaslicama, ali i zanimljivom programu koji se odvijao ovog vikenda.
U subotu je posjetitelje zabavljao NosTress Posjetitelji uzivali u Bozićcnoj iluziji_1tRIo, koji je rasplesao prepunu Gradinu, dok je u nedjelju nastupao jedan od najistaknutijih mađioničara i iluzionista na ovim prostorima – Andrej Škedel.
Božićna iluzija u kojoj su se ispreplitali mađioničarski trikovi, tematske iluzije i intrigantne manipulacije, oduševila je sve posjetitelje, a najviše one najmlađe koji su s uzbuđenjem pratili svaki pokret, ali i aktivno sudjelovali u trikovima.
Posebice u večernjim satima, kada zasja u punom sjaju, Gradina postaje omiljeno mjesto za okupljanje i adventske užitke, a glazbeni i iluzionistički program koji se odvijao ovog vikenda, privukao je mnogobrojne znatiželjnike.
Trsatska gradina otvorena je svakoga dana, uz ponudu adventskih jela i pića, a sljedeće što nas od programa očekuje na Gradini je doček Djeda Mraza, ove srijede 20. prosinca s početkom u 18.00 sati.

Foto: Press