fbpx

Petar Grašo apsolutni pobjednik 2018. godine: Najveće priznanje su prepune dvorane

Nagrada HDU…

Petar Grašo– U svaku svoju pjesmu zajedno sa svojim timom ulažemo maksimalan entuzijazam i ljubav, i naravno da mi nagrada kao posljedica svega godi. No najveće priznanje su jasno prepune dvorane i ljudi koji tu pjesmu vole i pjevaju svaki dan – zahvalio se Petar Grašo na priznanjima.
Hrvatska diskografska udruga sinoć je dodijelila godišnja glazbena priznanja za najuspješnije glazbene uratke u 2018. godini, na osnovu podataka dobivenih s nacionalnih top listi radijskog emitiranja HR top 40 i službenih Petar Grašotop lista prodaje albuma.
Pjesma Petra Graše ‘Ako te pitaju’ proglašena je apsolutnim pobjednikom 2018. godine. Glazbenik i kantautor tako je od HDU-a primio nagradu kao najuspješniji muški izvođač, ‘Ako te pitaju’ proglašena je pjesmom godine, a ujedno i Deezer singl godine pripadao je Graši za istu pjesmu koja je nesumnjivo bila najslušaniji hit u 2018. godini.
U posljednjih godinu dana pjesma ‘Ako te pitaju’ osvojila je cijelu regiju, već 51. tjedan nalazi se na top listi, dok je više od 5. mjeseci bila na vrhu nacionalne top liste. Uz to prikupila je 30-ak milijuna pregleda na internetu. Stihove za pjesmu ‘Ako te pitaju’ napisala je Vjekoslava Huljić, dok glazbu potpisuje Tonči Huljić. A Petar Grašo već za siječanj priprema i novi singl ‘Voli me’.

Foto: Press – Samir Cerić Kovačević