fbpx

We Love Women kampanja posvećena ženama!

Svibanj posvećen ženama…

We Love WomenCity Center one tijekom svibnja posvećuju ženama We love women kampanju. Tijekom četiri tjedna u svibnju posjetitelje očekuje niz aktivnosti,  radionica,  zanimljivih događanja.
We Love Women kampanja počinje 5. svibnja, tjednom posvećenim uređenju doma. Tih sedam dana u trgovinama za uređenje interijera ostvaruju se posebni popusti. U tom tjednu posjetitelji će dobiti savjete od vrhunskih stručnjaka poput Mirjane Mikulec koja će otkriti tajne modernog i funkcionalnog uređenja doma. U drugom tjednu Kristina Ercegović, autorica knjige ‘Sam svoj gazda’, govorit će o tome kako uspjeti u poduzetništvu unatoč svemu i svima. U tjednu posvećenom modi i ljepoti, o umijeću življenja u ubrzanom svijetu i ostvarenju svojeg punog potencijala na svakom životnom polju, govorit će Tatjana Divjak. Zadnji tjedan kampanje posvećen je fitnessu i zdravlju. Posjetiteljice City Centera one dobit će priliku za sudjelovanje u SMS nagradnoj igri ‘Shopping with style’ s Ivom Balaban u kojoj mogu osvojiti poklon bon u iznosu od 2.500 kuna. Sretna dobitnica osvojeni poklon bon moći će iskoristiti u bilo kojem City Centeru one, a nezaboravnoj kupnji pridružit će se stilistica Iva Balaban kako bi pomogla odabrati najbolju odjevnu kombinaciju. Osim toga, u svibnju će se održati i nagradna igra ‘Izaberi i osvoji najbolji ženski auto godine’ te će tako sretni dobitnik odvesti ženski automobil iz snova.
Drage dame, vrijeme je da se okrenete sebi i uživate u sljedeća četiri tjedna koja su posvećena samo vama. Pridružite nam se proslavi u shopping centrima City Center One!

Foto: Press