fbpx

U Zagrebu održano veliko finale ‘Ultime Model Search’!

Veliko finale…

Ultime Model SearchOvoga vikenda u City Centeru one East održan je posljedni Schwarzkopf Cro A Porter Ultime model search. U potrazi za novim licima, tim Schwarzkopf Cro A Portera uspješno je obišao Zagreb, Split, Rijeku, Zadar i Osijek, a veliko finale cijele turneje održano je u Zagrebu. U petak su izabrani posljedni finalisti, njih 31, koji su u subotu nosili svoju prvu reviju. Svojim nastupima podržale su ih Maja Šuput i Pamela Ramljak, a cijeli program vodila je Antonija Blaće.
U petak se na castingu u City Centeru one East okupio veliki broj mladih ljudi željnih karijere u modnom svijetu.  Žiri u kojem su se nalazili Viktor Drago, Slađana Divjak, Iris Rajčić, Iva Jerković, Danijel Galić, Jasmina Kapetanović, Nikola Blažinčić i Magdalena Balenović odabrao je čak 31 finalista koji su cijelu subotu proveli sa stručnim timom Schwarzkopf Cro A Portera i pripremali se za svoj prvi izlazak na pistu.
Matija VuicaZa veliko finale odabran je poseban žiri u kojem su se nalazili Mirna Tumpa, Marjana Filipović Grčić, Tihana Harapin Zalepugin, Viktor Drago, Iris Rajčić, Irina Car, Iris Hazler i Matija Vuica. Ovoga puta Matija je imala posljednju riječ te je izabrala čak dva pobjednika, Andreu Raspudić, koja će nositi njenu reviju na nadolazećem Schwarzkopf Cro A Porteru, te po prvi puta jednog dečka, Tvrtka Krpinu.
Nakon šest tjedana turneja po gradovima i potraga za novim licima došla je svome kraju. Castinzi su iz vikenda u vikend uspješno održani u City Centeru Ultime Model Searchone West u Zagrebu, City Centeru one u Splitu, Tower centru u Rijeci, Supernovi u Zadru, Portanovi Osijek, te ovoga vikenda u City Centeru one East u Zagrebu.
Kroz šest vikenda se žiriju, u kojem se nalazio stručni tim Schwarzkopf Cro A Portera, pridruživao veliki broj renomiranih dizajnera, ovisno o gradu u kojem se casting održavao. U Splitu su to bili Neda Makjanić Kunić i Teo Perić, u Rijeci Manuel Maligec i Tatjana Pantoš, u Zadru Marija i Jurica Pirić iz Arilea, te Sandra Ledenko, u Osijeku Sonja Lamut, Marina Jerant i Manuela Lovrenčić te Lidija Pihler Yuniku, a sada u Zagrebu Matija Vuica i Irina Car. Svi oni birali su svoje favorite i nova lica koja će na ovom Schwarzkopf Cro A Porteru nositi njihove revije te zakoračiti u svijet profesionalnih modela.

Foto: Goran Matijašec