fbpx

Video: Seksi Maja Šuput u spotu punom ‘Neprilika’!

Spot…

Maja Šuput– Snimanje spota za pjesmu Neprilika bilo je najzabavnije i najsmješnije snimanje u mojoj karijeri – rekla je Maja Šuput.
Samo snimanje trajalo je puna dva dana, gotovo i bez pauza, a kako bi atmosfera na snimanju spota bila stvarna u spotu su sudjelovale Majine prjateljice, prema ideji režisera Darka Drinovca koji je zamislio zanimljivu radnju. Tako su uz Maju u spotu Lana Gadža Čermak s kojom je Maji svaki izlazak nezaboravan, a koja je došla na snimanje iz Londona,Maja Šuput
Antonija Barišić, koja ima neviđenu i zaraznu energiju s kojom je Maja kliknula na prvu od kada dijele pozornicu na mjuziklu Footloose, te predivna i graciozna Anamaria Raić koju kamera obožava.
Spot se snimao u prekrasnoj zagrebačkoj vili, potom na benzinskoj pumpi, gdje je Maja stigla sa trenutno najpopularnijim autom na tržištu Audi R8.
Završni kadrovi su snimljeni u jednom zagrebačkom klubu, gdje su djevojke otpustile sve kočnice i plesale do ranih jutarnjih sati.
Spot je završen slijedom kako i pjesma kaže, Maja kao ‘lopov’, a maneken Tonči kao ‘prilika’, te odlaze zagrljeni kući gdje će se, samo možemo pretpostaviti dogoditi ‘Neprilika’.
Glazbu za novi Majin hit s kojim se će nastupiti na ovogodišnjem CMC festivalu u Vodicama napisao je Branimir Mihaljević, zarazan tekst Antonija Šola, a aranžman Shaun Tien.

Foto: Press
Pogledajte: [vsw id=”KQhXoQc20LY” source=”youtube” width=”425″ height=”344″ autoplay=”no”]