fbpx

Maja Šuput snimila spot pun prilika i ‘NEPRILIKA’!

Novi spot…

Na pumpi su napravile najveći tulum, koji su slučajni prolaznici pratili sa oduševljenjem, plesale su, točile gorivo, pumpale gume, prale

Maja Šuput– Snimanje spota za pjesmu ‘Neprilika’ bilo je najzabavnije i najsmješnije snimanje u mojoj karijeri – rekla je Maja Šuput.
Glazbu za novi Majin hit Neprilika napisao je Branimir Mihaljević, zarazan tekst Antonija Šola, a aranžman Shaun Tien. Spot je snimljen prema ideji režisera Darka Drinovca koji je zamislio zanimljivu radnju, predloživši da djevojke koje će biti u spotu budu zaista Majine prijateljice, a kako bi dobili pravu i iskrenu atmosferu.
Tako su uz Maju u spotu Lana Gadža Čermak s kojom je Maji svaki izlazak nezaboravan, a koja je došla na snimanje iz Londona,
U spotu je i Antonija Barišić, koja ima neviđenu i zaraznu energiju s kojom je Maja kliknula na prvu od kada dijele pozornicu na mjuziklu Footloose te predivna i graciozna Anamaria Raić koju kamera obožava.
Maja ŠuputSpot se snimao u  prekrasnoj zagrebačkoj vili, potom na benzinskoj pumpi, gdje je Maja stigla sa trenutno najpopularnijim autom na tržištu Audi R8.
Na pumpi su Maja i djevojke napravile najveći tulum, koji su slučajni prolaznici pratili sa oduševljenjem, plesale su, točile gorivo, pumpale gume, prale vjetrobranska stakla.
Završni kadrovi su snimljeni u jednom klubu na Jarunu, gdje su djevojke otpustile sve kočnice i plesale do ranih jutarnjih sati. Tamo se i pojavljuje se zgodan maneken Tonči Tomić koji glumi fatalnog zavodnika.
Spot je završen slijedom kako i pjesma kaže, Maja kao ‘lopov’, a maneken Tonči kao ‘prilika’ te odlaze zagrljeni kući gdje će se, samo možemo pretpostaviti dogoditi ‘Neprilika’.
Premijera spota očekuje se za desetak dana.

Foto: Boytronic