fbpx

Footloose: Iza scene mjuzikla!

Iza scene…

Bojan JambrosicBojan Jambrošić je oduševio komičnom ulogom Willarda u mjuziklu Footloose.  Kaže da se bez problema uživio u ulogu.
– Zapravo nije lako nasmijati publiku, ali bilo je zabavno glumiti smiješnog, simpatičnog i pomalo glupavog lika – kazao je glazbenik. U tome mu je pomogla cijela ekipa mjuzikla. Uživao je u predstavi, a ponijela ga je odlična energija koja je tu večer bila u zagrebačkoj dvorani KC Dražen Petrović. Iako mu je glazba na prvom mjestu, Bojan se želi posvetiti i strasti prema glumi. Roditelji su se oduševili njegovom ulogom.
– Mama i tata su mi rekli da nisu znali da mogu biti tako smiješan – smije se Bojan.
Maja SuputMaji Šuput ovo je bila prva uloga u životu. Svojim talentom oduševila je javnost. Maja je glumila buntovnu svećenikovu kćer. Pjevačica je izvrsno na publiku prenijela emocije.
– Nisam imala tremu, što me i samu začudilo. Tremu su zato imali moji roditelji i prijatelji – kazala je lijepa Maja za portal Scena.hr. Njezin nastup toliko je razveselio njezine bližnje da je većina njih zaplakala od sreće kad je završila prva njezina scena u mjuziklu. Iako joj je to prva uloga, Maja je djelovala kao da već godinama glumi. Bila je opuštena i prirodna.
– Jedino sam se brinula da u određenu scenu izađem iz pravog kuta i što u kojoj sceni moram odjenuti. No nisam osjećala nikakav pritisak i zaista sam uživala – otkrila nam je Maja. Dodaje kako je mislila da je njezina uloga potpuno različita od nje, no majka ju je uvjerila da ima dosta sličnosti.
Marija Kolb– Mama mi je rekla da je prepoznala neke scene iz moje tinejdžerske dobi. Da je uloga kao stvorena za mene – rekla je kroz smijeh pjevačica. Maja je od prijatelja tu večer dobila puno cvijeća prije i nakon predstave. Čestitke su stizale i drugi dan. Fantastična glumica Marija Kolb u mjuziklu je zamijenila Vesnu Ravenšćak koja zbog teške bolesti nije mogla nastupiti u ovoj postavi. Marija se slaže da je na premijeri bila posebna energija. Pohvalila je Majin nastup.
– Maja se dobro snašla i brzo reagira. Imala je veliku volju i taj rad joj se vratio – istaknula je Marija.

Foto: Press Scena.hr