fbpx

U novim epizodama serije Nevjera 21. – 25. veljače

Serija Nevjera – od ponedjeljka do petka na Nova TV!

Asja (Cansu Dere) shvaća da je živjela u mreži laži. Kad pojedinosti u pozadini izdaje izađu na površinu, sve se pokrene. U ovoj priči Asja odbija biti žrtva svog života i posvećuje se osveti mužu i svima ostalima koji su je izdali.

U novim epizodama od 21. – 25. veljače 2022. godine

Nevjera, 21. veljače 21:20 – 22:50 sati

Dolazak Asje Gunalan okrenuo je stranicu s kojom se Asji nije lako suočiti. Volkan je odlučan održati svoje obećanje Asji i drži se podalje od nje. Za to je vrijeme Asja na rubu donošenja novih odluka za sebe.

Alijeva rođendanska zabava sagradit će neočekivani most između prošlosti i budućnosti; zabava će okupiti sve. No, novi je sukob između dviju žena iza ugla kad Asja otkrije istinu o Derininoj lažnoj trudnoći.

Nevjera, 22. veljače 21:15 – 22:50 sati

Istina koju Asja i Derin jedna drugoj žele dokazati pretvara se u obračun prošlosti i budućnosti. Volkan mora zaustaviti Asju i Derin da otkriju zagonetku. U borbi između istine i laži, izdaje i odanosti samo je jedan pobjednik.

Velike promjene u životima Asje i Derin utječu na sve! Asja je, nakon nesreće koju je doživjela s Derin, u Istanbulu sa sinom Alijem i Nil krenula u novi početak. Asja, koja je odlučila raditi kao liječnica na hitnom prijmu, živi novi život za koji smatra da usrećuje i njezina sina Alija.

Nevjera

Nevjera, 23. veljače 21:15 – 22:50 sati

Volkan je pak s Derin, koja je nakon nesreće ostala vezana uz invalidska kolica, ostao u Tekirdagu. Kad, mjesecima poslije, događaj koji zadesi Asju na putu na svadbu Bahar i Meliha otvori novu stranicu u njezinu životu, istina koju krije Ali potrest će je.

Asja svjedoči važnom razvoju događaja koji se tiče Arasa. Asja kreće u akciju za svog sina, potresena saznanjem o nasilju kojem je Ali bio izložen. Dok njezina odluka potresa Volkana i cijeli Tekirdag, ona otkiva da se pacijent kojem je u nesreći spasila život ne sjeća nikoga osim nje.

Nevjera, 24. veljače 21:15 – 22:50 sati

Derin i Gonul, koje su ugodno provodile vrijeme u zakladi, s Džavidaninim dolaskom doživjele su još jedan šok. Kad im Džavidan otkrije vijest da se Asja vratila u Tekirdag, atmosfera iznenada postane hladna.

Derin poludi zbog te vijesti koju je saznala od Džavidan i pokuša Volkana za to pozvati na red, no ne uspije! Derin s Volkanom odlučuje prodati kuću u kojoj žive te živjeti u drugoj kući. Tu odluku priopći samo svom ocu. Haluk pak poludi kad sazna da su Derin i Volkan kuću dali na prodaju. Međutim, zbog kćeri ne reagira na tu situaciju i ne odbija njezinu želju. No Haluk više nema strpljenja kad je riječ o Volkanu.

Nevjera, 25. veljače 21:20 – 22:50 sati

Dok Asja otvara nova vrata u svom životu, puna pustolovina, ne zna što će joj vrijeme donijeti… Asja, koja odlučuje vratiti se u Tekirdag zbog nasilja koje je Ali doživio u školi, otvara još jednu novu stranicu.

Asja je promijenila cijeli svoj život zbog Alijeve sreće i njezin je povratak vrlo brz. Asja odmah Alija upisuje u staru školu i vraća se na svoj posao u bolnici. Taj će Asjin povratak pak najviše utjecati na Volkana i njegove planove.

Foto: Press Nova TV