fbpx

Maja Šuput: Valjala sam se od smijeha!

Crna kuća…

Šuput– Savršeno! Oduševljena sam! Moja prijateljica i ja valjale smo se po podu od smijeha cijelo vrijeme! Dolazim opet! – rekla je pjevačica Maja Šuput nakon što je uživala u kazališnoj poslastici ‘Crna kuća – mjuzikl u boji‘.
Maja Šuput ponijela je glavnu ulogu te i sama nedavno oduševila publiku svojim glumačko-pjevačko-plesnim umijećem u mjuziklu ‘Footloose’, koji se priprema za ljetnu turneju po Hrvatskoj i regiji.
U publici su se našle i pjevačice Ivana Husar i Martina Tomčić, zatim Vanda Winter, a već drugi put se tu našao i oduševljeni Željko Bebek. Predstavu su pogledali i mladi iz Dječjeg doma za nezbrinutu djecu u Nazorovoj. Nova izvedba spektakla bit će već 14. ožujka.
Na ovoj posebnoj izvedbi, prvoj u 2014. godini, posebno mjesto u publici imali su i mladi iz Dječjeg doma za nezbrinutu djecu u Nazorovoj.
Maja ŠuputDamir Kedžo kao zli biskup Hudi, Dunja Fajdić i Ema Gagro kao dvije zaljubljive Gričanke, Marija Kolb kao posljednja kaptolska vještica, Hrvoje Foretić kao naočiti i hrabri Juraj, te rasplesani franjevci i vrhunski ansambl, uz raskošnu produkciju prvog suvremenog originalnog hrvatskog mjuzikla na ovim prostorima, ponovo će ovom urnebesnom predstavom zabaviti publiku već za dva tjedna.
Ulaznice za novi termin predstave 14. ožujka 2014. od 19.30 sati mogu se kupiti po cijeni od 80, 100 i 120 kn u sustavu Ulaznice.hr ili na blagajni kina Studentskog centra (pon – pet od 15 – 19 h , subotom od 12 – 16 h), a zbog izrazito velikog interesa za mjuzikl preporučamo što raniju kupnju ulaznica.

Foto: Press