Mjuzikl Mi o vuku pomirio vuka i Crvenkapicu

Zagreb…

Mi o vukuBojan Jambrošić kao Vuk i Manuela Svorcan kao Crvenkapica napokon su se pomirili i otkrili pravu istinu koja se skriva iza poznatih dječjih bajki. Sjajan glumački tim oduševio je ove subote premijernom izvedbom mjuzikla za djecu Mi o vuku te je brojne uzbuđene mališane i njihove roditelje odveo na raspjevano i rasplesano putovanje svijetom mašte u do posljednjeg mjesta ispunjenoj Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog.
Zagrebačka je publika uz duge ovacije Mi o vukupozdravila ovaj novi, otkačeni mjuzikl u kojem su mogli doznati da li je zli vuk zaista pojeo bakicu, tri praščića i sedam kozlića. U sjajnoj, energičnoj glumi i zaraznim glazbenim brojevima uživali su glazbenice Martina Tomčić i Pamela Ramljak, televizijski voditelj Dalibor Petko, modni dizajner Zoran Aragović i brojni drugi.
Posebno oduševljenje gledatelja izazvala je kreativnost predstave i edukativna nota koja, uz suvremen način prikazivanja najpoznatijih bajki, najmlađe uči o važnosti međusobne empatije i tolerancije, pravog prijateljstva i osobnog kontakta spram komunikacije na društvenim mrežama.
Mjuzikl Mi o vuku potpisuje Igor Weidlich, dok je za režiju zaslužan Robert Bošković. Autor glazbe je Bojan Jambrošić, za koreografiju je zaslužna Manuela Svorcan, za grafički dizajn Kristina Gudac, a za vrlo zanimljivu kostimografiju BiteMyStyle by Zoran Aragović. Glas svima poznate bake iz Crvenkapice posudila je glumica Kostadinka Velkovska.

Foto: Press