fbpx

Treća sezona serije Milijarde ponovno na HRT-u

Zagreb…

MilijardeHrvatska radiotelevizija (HRT) od petka, 14. kolovoza 2020. godine na Prvom programu (HRT-HTV1) u ponoćnom terminu započinje s ponovnim prikazivanjem treće sezone serije Milijarde.
U trećoj sezoni serije Milijarde Chuck Rhoades i Bobby Axelrod nađu se u drukčijem svijetu. Obojica i dalje žele uništiti onog drugog, ali moraju se boriti i za svoj opstanak okruženi novim silama i moćnim neprijateljima.
MilijardeWendy Rhoades, Chuckova žena i Axeova savjetnica za poslovni uspjeh, maksimalno je angažirana s obojicom i u neugodnom je i opasnom položaju, koji će je naposljetku dovesti do odluke koja joj može nepovratno promijeniti život.
Novac, moć, pravda i osveta dio su života svih tih likova i ostale slavne ekipe, koja uključuje Malin Akerman, Tobyja Leonarda Moorea, Davida Costiblea, Condolu Rashad, Asiju Kate Dillon i Jeffreyja DeMunna. Clancy Brown u ovoj sezoni gostuje kao Waylon Jeffcoat Jock, novi ministar pravosuđa s opakim intelektom i velikim zanimanjem i za Chucka i za Bobbyja Axea.
Autori, scenaristi i izvršni producenti serije Milijarde su Brian Koppelman i David Levien i Andrew Ross Sorkin.

Foto: Press