fbpx

3. sezona serije Babilon Berlin na TV

Od ponedjeljka na HTV2 serija Babilon Berlin

Hrvatska radiotelevizija (HRT) od ponedjeljka, 20. prosinca 2021. godine na Drugom programu (HRT-HTV2) u terminu od 22.35 sati započinje s prikazivanjem treće sezone serije Babilon Berlin.

Babilon Berlin

Babilon Berlin je njemačka neonoir televizijska serija čija je radnja smještena u Berlin tijekom posljednjih godina Weimarske Republike.

Serija Babilon Berlin prati živote Gereona Ratha, policijskog inspektora iz Kölna, koji je poslan na tajni zadatak u svrhu razotkrivanja i uništenja skupine iznuđivača te Charlotte Ritter, policijske službenice danju, a emancipirane i slobodoumne žene noću, koji želi postati policijska inspektorica.

Babilon Berlin

U novim nastavcima ove raskošne njemačke kriminalističke serije, Gereona šalju na filmski set da istraži nesreću koja završava smrću. Lotte pokušava razgovarati s Gretom u zatvoru. Rath i Helga potajice posjećuju liječnika.

Snimljeno prema romanu Volkera Kutschera “Der stumme Tod” (The Silent Death).

Nagrade Europske filmske akademije, 2019.: nagradu za postignuće u igranoj seriji (Achim von Borries, Henk Handloegten, Tom Tykwer) Zlatna ruža, 2020., za najbolju dramsku seriju.

Foto: Press – HRT