fbpx

Nives Celzijus: Voljela bih se zaljubiti!

Lutrija…

Pjevačica za portal Scena.hr govori o novoj pjesmi ‘Lutrija’ i ljubavi

Nives CelzijusAtraktivna Nives Celzijus je u ponedjeljak na izboru ljepote Model godine premijerno otpjevala svoju novu pjesmu ‘Lutrija‘. Njezin nastup zagrijao je atmosferu u zagrebačkom klubu, a za novu pjesmu Nives je dobila puno komplimenata. Publiku je i nasmijala simpatičnom najavom.
– Ja sam dečkima bila dobitni broj, pa zašto to ne bih i otpjevala.
Zanimljiva Nives kaže kako je ‘Lutrija‘ nastavak na hit ‘Karanfili‘.
– ‘Lutrija’ je vesela pjesma, a s druge strane je Nives Celzijusi neka životna priča. Kad sam prvi put čula pjesmu, odmah mi se jako svidjela jer sam se u njoj prepoznala. Ja sam svim svojim frajerima bila dobitni broj. Ova pjesma je nešto totalno drugačije od svega što se nudi na sceni – rekla je Nives za portal Scena.hr. Pjevačica uživa kad je na pozornici, a publika prepoznaje njezinu iskrenost i upravo zato ima tako veliku podršku. Nives u ovoj godini planira još nekoliko odličnih pjesama. A što kaže o ljubavi…
– Jako bih voljela da se zaljubim, ali nije se dogodio taj klik. Ljubav je jedna prekrasna emocija, ali valjda previše očekujem od muškarca i generalno od ljubavi. Nikako da se netko uklopi u to… No ne gubim nadu – naglasila je Nives.

Foto: Scena.hr