fbpx

Nives Celzijus zapjevala s tamburašima!

Hit..

Nives Celzijus– Ne bih ja bila ja kad se zajedno s dečkima iz Petice ne bih pobrinula da na predstojećom festivalu u Vodicama napravimo pravi spektakl. Baš sam ‘nabrijana’ na ovu suradnju, a na pozornici ćemo izvesti mega show s čak 15 plesača i plesačica što već ovaj vikend krećemo uvježbavati. Naravno, snimamo uskoro i video spot, a publici na festivalu priredit ćemo još pokoje neočekivano iznenađenje u mom prepoznatljivom ‘celzijus’ stilu – istaknula je kroz smijeh Nives kojoj ova pjesma znači povratak u profesionalne glazbene vode.
Tamburaški sastav Petica i Nives Celzijus pobrinuli su se da se ovogodišnji CMC festival u Vodicama tako brzo ne zaboravi. Njihova zajednička pjesma ‘Karanfili‘ u nepuna 24 sata preplavila je eter. Hrvatski, bosanski, srpski, slovenski, pa čak i makedonski portali objavili su ovu veselu ljetnu pjesmu zaraznog refrena.
– Kara, kara, karanfili, to se tebi draga mili, kita, kita, kita cvijeća, to je bolja što je veća, stihovi njihovog pravog svatovskog bećarca napisao je Fayo, a glazbu je komponirao pjevač Amir Kazić Leo.
Ova neuobičajena glazbena suradnja, dogodila se sasvim slučajno.
Budući da momci iz Petice Buco, Floki, Tomo, Kiki i Dražen već godinama suvereno vladaju najveselijim domaćim feštama i zabavama, a Nives Celzijus je u društvu prijateljica često odlazila na njihove koncerte, dogovorili su zajednički nastup s novom senzacionalnom pjesmom.
– Ostvarila sam se kao spisateljica najčitanije hrvatske knjige svih vremena i kolumnistica sam u najčitanijem europskom dnevnom listu. Upoznala me je publika diljem Europe, a sada na red dolazi i bez razloga zapostavljenja moja pjevačka karijera. Nakon ovog singla na jesen planiram izbaciti još jednu novu pjesmu, a krajem godine i album – rekla je Nives.

Foto: Press

Poslušajte: [vsw id=”NU6eTSZ5hdE” <a rel=”nofollow” source=”youtube” width=”425″ height=”344″ autoplay=”no” a>]