fbpx

Ekskluzivno Nives Celzijus – slatko i jako seksi!

Dobar spoj…

Nives CelzijusNives Celzijus snimila je atraktivnu reklamu za slatki liker. Na fotografijama Nives izgleda senzacionalno. U ekskluzivnom razgovoru za portal Scena.hr sa spisateljicom i dobitnicom ‘Kiklopa’ saznali smo kako je bilo na snimanju i ponešto o Goloj istini. Nives nam je otkrila kako želi napraviti najseksi, zakopčan do grla, spot na svijetu.

Scena: Snimili ste reklamu za Medušku, recite nam više o tome?
Reklamu smo snimali prije dva mjeseca u Zagrebu. Kad god mogu inzistiram na radu u Zagrebu jer tu već imam uigranu ekipu, moje prijatelje – fotografa Tomislava Dolenca, make up artisticu Sanju Agić i moje frizere salona Freeze. To mi je vrlo bitno, pogotovo kad su ovako malo golišavija snimanja u pitanju. ‘Vibra’ je najbitnija za dobru fotografiju, a i ne mogu se tako golišava opustiti pred nepoznatim ljudima.

Sanja AgićScena: Kako je bilo na snimanju?
Mi se na snimanjima uvijek jako dobro zabavimo, a ovo je ipak bilo snimanje za jedno jako fino alkoholno piće, koje svi sa seta obožavamo. Tako da smo naravno za vrijeme snimanja morali malo i degustirati u svrhu što boljeg umjetničkog izražaja. Pred kraj dana i snimanja postalo je i preveselo. 🙂

Scena: Na fotografijama izgledate senzacionalno. Kako vi sebe vidite na tim fotografijama?
Tomislav jako dobro izvlači iz mene taj neki izraz lica koji se meni jako sviđa. Na njegovim fotografijama uvijek djelujem jako egzotično, pomalo latino. Ponekad sam sebi neprepoznatljiva. U početku sam mislila da je to do photoshopa, ali kroz kasniju suradnju sam shvatila da on baš hvata taj neki trenutak kad sam ja sama sebi najljepša. Zato ga obožavam.

Scena: Kako je došlo do ove suradnje?   
Riječ je o jednom proizvođaču iz Banja Luke koji već dosta uspješno radi na teritoriju Bosne, Srbije i Crne Gore, a svoje poslovanje uskoro proširuje na Hrvatsku i Njemačku. Tražili su neko senzualno estradno lice, koje može pokrivati sva tržišta i ja sam im se tu savršeno uklopila. Drago mi je jer osim što inzistiraju na kvaliteti proizvoda, jednako tako ulaze u kvalitetu produkcije i marketinga, a što se vidi i po fotografijama. Prate svjetske trendove.

Nives CelzijusScena: Jeste li vi napravili neki liker?
Znala sam ranije s bakom na selu raditi višnjevac. To mi je djelovalo toliko fino da sam jedva čekala da odrastem da mogu i ja dobiti svoju čašicu.

Scena: Gola istina je…?
Gola istina je da uskoro završavam Golu istinu 2 i da vas očekuje gola, golcata, surova istina…

Scena: Zakopčana do grla kad je riječ o…?
Zakopčana do grla u nekom novom spotu. Motiv mi je napraviti najseksi zakopčan do grla spot na svijetu.

Scena: Važno o Meduški?
Meduška je kako i ime kaže liker od meda koji je u proizvodnji ‘Zlatnog kluba’ doveden na jedan viši nivo. No Meduška vas neće oduševljavati samo svojim okusom, nego i svojim vizualnim identitetom. Nećemo stati samo na fotografijama, obećajem.

Foto: Privatni album