fbpx

Nives: Mrzim Test osjetila…!

Celebrity MasterChef…

Nives ZeljkovicUzbudljiva šesnaesta epizoda donijet će nam odgovor na pitanje tko su posljednja dva polufinalista u najzahtjevnijoj hrvatskoj kuhinji, a Ranko Zidarić, Nives i Filip Šovagović naći će se u posljednjoj rundi prije, sada sve bližeg, polufinalnog tjedna. Radovan će kandidatima poželjeti dobrodošlicu i otkriti da se nada da će u novoj emisiji biti poticajni, a Dino podsjetiti da u polufinalu ima mjesta samo za dvoje od njih. Prva prepreka pred kojom će se ova trojka naći bit će Test osjetila.
– Mrzim Test osjetila! Na prošlom Testu osjetila bio je totalni debakl! Spremna sam da ću biti najgora – izjavila je prije izazova Nives. Ovaj Test osjetila će pak biti ponešto drugačiji od prijašnjeg s kojim su se kandidati susreli jer će kuhati pripremljeno i jako primamljivo – slatko jelo.

Šale u najpoznatijoj reality kuhinji ne prestaju

ŠovagovićNakon dizanja zvona kandidati će morati dobro naoštriti svoja osjetila i to redom: vida, okusa i njuha.
– Njuhom mogu samo nanjušiti Filipa, a vidjet ćemo kome zvona zvone – nastavit će zafrkanciju Ranko. “Sad počinje ona zakulisna bitka, Zidarić lobira na sve strane”, komentirat će Filip nove izazove. Ranko je uvjeren da Šovagović neće pogoditi niti jedan sastojak, osim da mu eventualno mrkva bude plutala u jelu. Prijateljske šale dugogodišnjih glumačkih kolega uvelike će pomoći Nives jer će joj smanjivati tremu. Hoće li tri minute biti dovoljne za raspoznavanje deset sastojaka ukusnog slatkog jela, tko će jesti desert umjesto da piše ono od čega se sastoji, čiji će okusni pupoljci briljirati, a čiji kiksati  i tko će izboriti svoj prolazak u polufinale, ne propustite saznati ove nedjelje u novom izdanju showa.

Foto: Press