fbpx

Filip Šovagović protivnik filetiranja, Mario napustio show!

Celebrity MasteChef…

Šovagović– Ja sam zapravo protivnik filetiranja, taj najbolji dio tj. glava ostaje van jela – rekao je Filip Šovagović. Za vrijeme kuhanja s filetiranjem mu je asistirao i Andrej.
– Imao sam probleme s tim kostima koje sam prerezao, mislim da su ostale unutra, jedno tri, četiri, pet – priznao je Filip te najavio da će kušanje biti s košćicama. Nadao se da će imati sreće da žiri kuša onaj dio koji je dobro isfiletiran.
No, tu sreću nije imao. Filipov je tanjur prvi kušao Radovan kojem je riba bila preslana. Dodao je da jako cijeni njegov pokušaj da bude profesionalni kuhar. Andrej je komentirao dobro pečenu ribu, ali krema od krumpira nije bila dobra.
– Kod filetiranja isto lijepi rez – započeo je Dino te se činilo kako će Filip sa svojim filetiranjem proći bez neprilika. No, dok je žvakao svoj zalogaj njegovo je lice počelo poprimati čudan izraz nakon čega je iz usta izvukao košćicu.
– One jednostavno nisu išle van! – branio se Filip. ‘On nije kušao jelo, on je tražio baš kosti i on je točno znao gdje se ta kost skriva´, nastavio je.’
– Ups! Neću komentirati – kratak je bio Dino.
Kao pobjednica testa osjetila sa zavidnim rezultatom u prepoznavanju vrsta i oblika tjestenina, Emilija Kokić je imala privilegiju između dva ponuđena jela odabrati ono koje će svi kandidati replicirati kako bi izborili svoj ostanak u najpoznatijoj reality kuhinji.
ŠovagovićOsobni trener i promotor zdravog života Mario Valentić imao je najmanje sreće s repliciranjem filea orade. Dok je kretao sa svojim tanjurom prema žiriju nije ni slutio što će se dogoditi.
– Zapravo me zanimalo hoće li žiri naći neku veliku, veliku pogrešku – rekao je Mario. Žiri možda nije pronašao tu jako veliku pogrešku, no našao je nekoliko manjih koje su presudile njegovom odlasku kući.
Filipu Šovagoviću je bilo posebno žao radi Marijevog odlaska.
– Sad jedan mlad, sposoban čovjek ne može napredovati u ovoj našoj zemlji, nego napredujemo mi koji smo već onako, toliko otišli unazad’.
Dogodilo se ono što sam rekao, što se tiče mog ispadanja, da jedino računam na tuđe greške, da će netko griješiti više od mene i to se izgleda dogodilo – rekao je Igor Mešin.

Foto: Press