fbpx

Valentić: Veliki ratovi donose velike pobjede!

MasterChef…

mario valenticCelebrity četvorka naći će se ove nedjelje pred novim izazovima. U testu osjetila morat će prepoznati što više vrsta tjestenina od njih deset koje će pred njih postaviti žiri. Zahtjevni žiri testirat će najviše njihov vid i kuharsko predznanje. Motivi da celebrity kandidati budu što bolji u ovom izazovu neće biti nezamjetni: pobjednik ovog izazova imat će privilegiju odabira jednog od dva jela koje će svi kandidati replicirati za ostanak u showu.
Nova epizoda Celebrity MasterChefa donosi nove kuharske izazove, a između ostalog i prijateljske zafrkancije dugogodišnjih kolega i prijatelja, vrhunskih glumaca Igora Mešina iFilip Šovagović Filipa Šovagovića. ‘Bit će krvi!’, najavit će Filip, a Igor će mu odgovoriti da neće pokleknuti na te provokacije. ‘Igor je sve podmitio!’, nastavlja Šovagović. Igor pak tvrdi da on laže i podmeće mu, a Valentićev pristup natjecanju je prokomentirao riječima: Vidim ja, on ‘zašprehava’ žiri, ide tu na svoj šarm, no ja ne vidim ni jednu ženu u žiriju?
Prije prepoznavanja vrsta tjestenina u MasterChef kuhinji Emilija će priznati kako se bori sama sa sobom.
– Ja kao da imam impuls natjecanja same sa sobom, tako da ću se boriti sa svojim demončićima, ako ih budem imala danas. Nadam se da ne, da će isplivati samo vrline – rekla je lijepa pjevačica.
– Veliki ratovi donose velike pobjede! – riječi su kojima nove izazove najavljuje Mario Valentić. No, Mario neće biti zadovoljan Testom osjetila za koji će imati samo dvije minute: ‘Ajoj, vrste tjestenine! Pa koje vrste tjestenine uopće mogu biti?’. Filip Šovagović znao bi, kako kaže, razlikovati maksimalno kuhanu od zapečene tjestenine.
Osim Testa osjetila, kandidate ove nedjelje u showu očekuje i Stres test koji će najlošijeg izbaciti iz showa.
Tko će ‘zašprehati’ žiri, a tko će oduševiti svojim znanjem i kulinarskim sposobnostima? Tko će se u ovoj epizodi oprostiti od svoje MasterChef pregače i hoće li zaista biti krvi kako najavljuje Filip Šovagović, ne propustite saznati već ove nedjelje u 20.50 sati na Novoj TV.

Foto: Press