fbpx

Noćni veleslalom odvozili Luka, Filip i Rene!

U plemenite svrhe…

veleslalom– Ovakvim akcijama ću se odazvati što češće. Budući da su Rene i Filip utrošili većinu svog vremena u pregledu staze, vizualizaciji trke te u razgovoru sa serviserima, nije ni čudo što su me ostavili na par sekundi zaostatka. Jer je ipak moj boravak u Francuskoj ostavio traga na meni – važno je sudjelovati – rekao je Luka Vidović za portal Scena.hr. Poznati iluzionista pridružio se akciji skijaškog kluba za osobe s invaliditetom ‘Sljeme‘ koji je jučer organizirao skijašku utrku osoba s invaliditetom ‘Dođi, probaj, pobijedi’ na Sljemenu.
veleslalom– Čestitke Reneu na pobjedi. Ipak je njegova aerodinamična frizura došla do izražaja – našalio se Vidović. Osim Luke, u noćnom veleslalom pod reflektorima sudjelovale su i brojne osobe iz javnog života, a među njima glumci Filip Juričić i Rene Bitorajac. Ekipa se dobro zabavila, a pridružili su im se paraolimpijci Dino Sokolović i Damir Mizdrak, kojima je to bila posljednja provjera forme prije nastupa na paraolimpijskim igrama u Sočiju. Program su vodili Ana Stunić i Mario Petreković.
– Nazivom utrke želimo uputiti poruku svim osobama s invaliditetom da dođu, da se upoznaju s mogućnošću koja im se nudi za aktivno provođenje slobodnog vremena kroz bavljenje sportom (skijanjem), da probaju, da se ne prepuste svojim ograničenjima, da pobijede svoje granice, strah i predrasude… da žive život punim plućima – istaknuli su u klubu Sljeme.

Foto: Privatni album, Press