fbpx

Mario Petreković: Za Valentinovo kitimo bor i farbamo jaja

Veseli se darovima…

Mario Petreković– Kao i svake godine tako i ove, Valentinovo ću provesti u svome domu u krugu obitelji i najbližih prijatelja i neprijatelja. Obično kitimo bor i farbamo jaja i tako se pripremamo za najluđu noć nakon Nove godine. Posebno se veselim svim darovima koji me čekaju ispod bora nakon polnoćke na koju neću uspjet otići jer mi je koljeno nateklo pa ću doma ostat sa sestričnom i gledat ‘Sam u kući 3’ – u svom duhovitom stilu rekao je Mario Petreković te nastavio:
– Oko 00:27 popet ću se na pozornicu ‘Ljubavnog gnijezda 5reković’ u Katranu, pozdravit sve prisutne i zaljubljene, zaželjet im sve najbolje i najavit nezaboravan glazbenoscenski spektakl pod radnim nazivom ‘Valentin ovo-ono..i tak’ u nezaboravnom performansu vrhunskog kantautora Kandžije i njegovog pratećeg sastava ‘Gole žene” i DJ Pippsa. Veselit ću se i slaviti zaljubljenost skupa s ostalim zaljubljenicima i pripremat za patnju i žalost jer već drugi dan nakon Valentin ovog-onog, je Verterovo i ono, dan Mario Petrekovićpatnje kojeg pretežno slavim sam u kutu mračne sobe gdje ću već tradicionalno ronit suze zbog nesretne i neuzvraćene ljubavi koju sam još jučer imao. Svakako ću prije gore navedenih aktivnosti, tradicionalno otići i na koncert Marije Husar u Hypo centar, kojeg svake godine radi meni u čast – objasnio nam je u detalje Mario kako će proslaviti Dan zaljubljenih. Voditelj i komičar će se na koncertu Marije Husar, kaže, najesti juhe od pilećih srdaca te će popiti litru crnog vina iz Njemačke.
– Veselim se današnjem danu i svim zaljubljenima od srca želim sve najbolje u 2014. godini. Srdačan pozdrav. Aleluja! – zaželio je Mario.

Foto: Katran Shock Show Industry