fbpx

Matko Knešaurek kao Freddie Mercury: We will rock you

Show…

Matko Knešaurek u drugoj emisiji showa ‘Tvoje lice zvuči poznato’ dolazi kao Freddie Mercury, a izvest će Queenov hit ‘We will rock you‘. Matko je nakon Beyonce ipak s većim zadovoljstvom dočekao ovotjedni zadatak:
– Apsolutno oduševljenje. Bio sam presretan jer sam veliki fan Queena. Dobio sam priliku igrati nekoga u kome sam cijeli život vidio idola – rekao je Matko Knešaurek. Vidjet ćemo hoće li Matko uspjeti prenijeti Freddievu energiju.
Matko Knešaurek

Gljiva je Amelu Ćuriću odredila jedinstvenu Josipu Lisac za nastup u drugoj epizodi.
– Prilično sam sretan što sam dobio Josipu iz razloga jer je to neki šok, neka promjena – rekao je Amel te dodao kako će se dobro morati potruditi kako bi uvježbao pjesmu ‘Gdje Dunav ljubi nebo’.
Vidjet ćemo hoće li Amel vokalno dostići Josipu, hoće li uspjeti nadvladati tremu koju ima radi ove transformacije, no jedno je sigurno, sektor kostima i maske napravit će također sve od sebe da i vizualno dočara poseban izričaj poznate glazbenice.
Rickyja Martina dobila je Katarina Baban koja je već ujedno i četvrti Ricky u ovom showu. Prije nje su u poznatog pjevača transformirani bili i Petreković, Maja Šuput i Daniel Bilić.
– Ricky nema neku specifičnost u vokalu, pa ćemo staviti naglasak na koreografiju – rekla je Katarina koja će vidjeti kako je stati u muške cipele.
‘U cipele’ Tine Turner ući će Paola Valić Bekić, a izvest će pjesmu Golden Eye.
– Težak je to zadatak. Malo mi je lakše jer sam ovaj put žena. Sretna sam i veliki mi je izazov ući u taj lik – rekla je Paola.
Ove nedjelje vidjet ćemo i Davora Dretara kao Nedu Ukraden, a Anu Vilenicu kao Kelis. Pobjednica prve emisije Maja Bajamić izvest će pjesmu od Panjabi MC, dok će Damir Poljičak imati i podršku na bini te će se na biti naći čak dvije transformacije u legendarnog pjevača Elvisa Presleya.

Foto: Press