Advent u Zagrebačkom kazalištu lutaka
By redakcija On 30 stu., 2017 At 07:16 PM | Categorized As Kazalište, Kultura | With 0 Comments

Zagreb…

Medijski pokrovitelj Scena.hr

Advent– Pozornicom će prošetati i svima dragi darivatelji: Sveti Nikola i Djed Božićnjak. Ako želite da jedan od njih u sklopu posebnoga blagdanskoga programa nakon predstave donese dar i vašem djetetu, prije predstave donesite dar u službu prodaje i promidžbe. Na daru svakako jasno napišite djetetovo ime. Na rasporedu predstava označeni su termini izvedbi nakon kojih dolazi Djed Božićnjak. Usto, u prosincu svako dijete uz kupljenu ulaznicu dobiva i album za sličice s fotografijama iz ZKL-ovih predstava. AdventSakupljajte sličice, upisujte svoje dojmove i osvojite dvije ulaznice kada popunite album, koji će vam istodobno ostati draga uspomena kao pravi mali kazališni dnevnik – poručuju iz kazališta.
Zagrebačko kazalište lutaka i ove će se godine, od 2. do 21. prosinca 2017. godine, zaogrnuti blagdanskim ruhom te uz prigodne naslove ugostiti i Djeda Božićnjaka. U središtu događanja bit će, dakako, izvedbe Andersenove Snježne kraljice i Dickensove Božićne priče, ali i drugih popularnih naslova kao što su Ružno pače, Tri praščića i Ježeva kućica.
– Dočekajte Božić s lutkama! Advent u Zagrebačkom kazalištu lutaka – pozivaju iz kazališta.
Raspored potražite i ulaznice kupite na www.zkl.hr, a ako imate kakvih pitanja javite nam se na [email protected] ili 4878-445.

Foto: Press – Ines Novković

comment closed