fbpx

Ekskluzivno: Mario Petreković otkriva sve o svojoj Dolly Parton!

Mario PetrekovicMario Petreković ekskluzivno za portal Scena.hr ispričao je sve o svojoj ljubimici Dolly Parton Petreković.
– Moja pesica se zove Dolly Parton Petreković, okotila se 16. rujna 2011. godne u Donjoj Dubravi na nepoznatoj lokaciji od majke Belgijanke koja je začela, nagađa se, s hrtom. Ili pak obrnuto. Ovom kombinacijom roditelja i mjesta okota dobila se sasvim jedna nova i jedinstvena pasmina ‘Belgijanjevka’ koja ima fantastične predispozicije poput: brzina, eksplozivnost, poslušnost, odanost, posjeduje i talent za skok u vis, skok u dalj, skok s motkom, troskok,  mačevanje, podvodni ribolov, skokovi u vodu, ronjenje u snijegu, valjanje u blatu, hodanje po vrućem katranu te hvatanje muha, leptira i komaraca. Dolly Parton Petreković posjeduje nevjerojatnu privrženost i strpljivost te neviđen talent za pjevanje. Tako je dobila i ime. Oponaša druge životinje poput majmuna, ovce i tuljana. Zbog gore navedenih talenta te ljubavi prema kazalištu, filmu i modelingu te prekrasne anatomije i vječno depresivnog pogleda, od malih nogu pojavljuje se u reklamama i časopisima te je izabrana za najljepšu kuju 2012. u poznatom erotskom časopisu za pse, ‘Hot Dog’. Voli putovati i voziti se na prednjem sjedalu moga auta. Gledati filmove, ići u šoping. Druženje s ljudima do kasnih jutarnjih sati, ples, zabava, također su joj dragi i česti. Ne pije ne puši, ne drogira se, voli ganjanje s drugim psima i voli naglasiti svoju prisutnost u parkovima i svim mjestima gdje su ostali psi – ispričao je voditelj i komičar. Mario nam je otkrio i ostale detalje o svojoj Dolly.
Mario Petreković1– Prošlo ljeto imala je prvu menstruaciju dok je bila na odmoru u Bjelovaru, gdje se i zaljubila u mladog Belgijanca Tigra te kao maloljetni imaju snošaj bez zaštite. Nakon čega je zatrudnjela i okotila tri Belgijanjevca i tri Belgijanjvke koje je skupa s gore navedenim ocem i ljubavnikom odgojila  i podigla ih na noge. Bila je divna i brižna majka, a on je bio divan otac. Nakon  tri mjeseca oprašta se od djece koja su otišla na školovanje diljem Hrvatske, vraća se u Zagreb i nastavlja  živjeti i raditi. S Tigrom je još uvijek u kontaktu. Kad ne radi ona čuva bližnje i teritorij i laje na nepoznate ljude poput poštara, tv pretplata men, policiju, vojsku te reži i negoduje na glupe, dosadne i uplašene životinje i ljude. Često pomaže u kućanskim poslovima i aktivno djeluje u kulturološkoj udruzi ‘Shock Show Industry’ u tvornici Katran gdje provodi većinu vremena. Voli raditi, ali i potrošiti. Njen moto je ‘Ko ima ima, ko nema nema problema’, zato i nije zahtjevna, tako da nema problema. Pravi je drug i pratitelj i vrlo zahvalna osoba. Priča tri jezika i upisala je Dramsku akademiju. Zna što hoće i uporna je. Pred njom je budućnost – nahvalio je svoju ljubimicu Petreković.