fbpx

Utrka osoba s invaliditetom ‘Dođi, probaj, pobijedi’

Skijaška utrka…

Invaliditetom - Dođi, probaj, pobijediSkijaški klub za osobe s invaliditetomSljeme‘ organizirao je skijašku utrku osoba s invaliditetom ‘Dođi, probaj, pobijedi’, koja će se održati danas na Sljemenu – noćni veleslalom pod reflektorima.
– Nazivom utrke želimo uputiti poruku svim osobama s invaliditetom da dođu, da se upoznaju se s mogućnošću koja im se nudi za aktivno provođenje slobodnog vremena kroz bavljenje sportom (skijanjem), da probaju, da se ne prepuste svojim ograničenjima, da pobijede svoje granice, strah i predrasude… da žive život punim plućima. Logom utrke želimo poručiti da pritom očekujemo dobar provod i puno zabave – poručuju iz skijaškog  kluba za osobe s invaliditetom Sljeme.
I ove godine organiziraju, u sklopu događanja, utrku poznatih osoba iz javnog života. A program vode Ana Stunić i Mario Petreković.
– Na ovogodišnjoj utrci će sudjelovati i naši paraolimpijci Dino Sokolović i Damir Mizdrak, kojima će to, ujedno, biti i posljednja provjera forme prije nastupa na paraolimpijskim igrama u Sočiju – istaknuli su iz kluba.