fbpx

Stjepan Mesić i Filip Šovagović u 8. katu!

Večer na 8. katu….

Filip ŠovagovićU talk showu ‘Večer na 8. katu‘ ovog četvrtka Danieli Trbović u goste dolazi osoba iz poznate glumačke obitelji. On je glumac, kazališni i filmski redatelj, romanopisac i dramatičar Filip Šovagović. Govorit će o svojoj karijeri, uspjesima i neuspjesima na filmu i televiziji, a o njemu kao autoru, kolegi i suradniku više ćete doznati od bivšeg predsjednika države, kazališnog i književnog kritičara te makedonskog glazbenika i glumca. To su Stjepan Mesić, Tomislav Čadež i Franjo Dijak.
Filip ŠovagovićKazališni, filmski i televizijski glumac Franjo Dijak s Filipom surađuje u ansamblu Dramskog kazališta Gavella, zajedno su na sceni, ali je Franjo i dio postave njegovih predstava i filmova. Franjo će govoriti o tome kako je raditi sa svestranim autorom te otkriti koga više voli – Filipa glumca ili Filipa redatelja.
– Uz to, samozatajni glazbenik i još nepoznati pjesnik Filip Danieli će otkriti zašto ne vozi automobil, u kakvom je odnosu sa slavnim talijanskim glumcem Robertom Begninijem te zašto ljudi pogrešno misle da je u stalnoj depresiji – najavila je scenaristica Barbara Zlatar.
Stjepan Mesić govorit će o svojoj suradnji s Filipom na filmu ‘Visoka modna napetost’ gdje glumi, a koga drugog nego predsjednika države. Doznat ćemo i kako se bivši predsjednik snašao pred filmskim kamerama te što misli o glumačkoj profesiji.
‘Večer na 8. katu’ s Filipom Šovagovićem gledajte 20. veljače na Prvom programu u 20 sati.

Foto: Press Scena.hr