fbpx

Daniela Trbović ima tremu!

VOLIM_HRVATSKUOve nedjelje u petom izdanju game showa ‘Volim Hrvatsku’ gosti natjecatelji su dvojica sportaša, dvije voditeljice i dvoje glumaca. U Reneovom timu to su zlatni veslač Martin Sinković, Daria Knez i Daniela Trbović, dok su u suparničkom Goranovom hrvatski olimpijac David Šain, Mirna Maras i Kiki Ugrina. Prisjetit ćemo se kojim glumcima je redatelj Igor Mirković dodijelio uloge Helene i Jakova u filmu ‘Noćni brodovi’, tko je redatelj filma ‘Tko pjeva zlo ne misli’ te tko pjeva pjesmu ‘On me voli na svoj način’.
No, to nije sve, tu su i pitanja iz sporta. Vidjet ćemo hoće li znati u kojem gradu je rođen Davor Šuker te koji je dizač utega osvojio dvije olimpijske medalje za Hrvatsku. Uz to, pred Mirkom, Reneom i Goranom dodatni je izazov – prije emisije brinulo ih je hoće li doći do riječi u srazu s uvijek raspoloženom Danielom Trbović.
VOLIM_HRVATSKUiNo, i ona je priznala kako ima malu tremu.
– Godinama sam vodila kviz i bila ona koja provjerava znanje natjecatelja, a sada će se provjeravati moje znanje. Dakle, koliko god je ta forma vesela i zabavna ipak mi nije svejedno – rekla je Daniela.
Član suparničkog tima Kiki Ugrina najviše je brinuo da se ne osramoti i ispadne neznalica.
– Najviše me brine da se ne izblamiram. Da mi klince u školi ne zezaju kako im je tata glup. Zato ću dati sve od sebe –  nije se dao obeshrabriti Kiki.
No Mirna Maras nije pokazivala tremu, već veselo dodala:
– Ja uživam, ja sam u zenu! Očekujem pobjedu.
Tko je osvojio nagradnu igricu ‘Volim Hrvatsku’, a tko pobijedio u 5. emisiji, otkrijte ove nedjelje u 18:10 na HRT1.