fbpx

Ne propustite: Božić u Ciboni – Svečani koncert

Zagreb…

Osjetite čaroliju Božića; budite dio koncerta Božić u Ciboni i radujte se s najboljim solistima, zborovima, kudovima i instrumentalistima Hrvatske

Božić u CiboniDvorana Košarkaškog centra Dražen Petrović spremna je za tradicionalni koncert ‘Božić u Ciboni‘ koji će se održati u utorak 26. prosinca 2017. godine s početkom u 20.00 sati. U Ciboni će nastupiti vrhunski glazbeni umjetnici i impresivni zborovi. Na koncertu će sudjelovali glazbenici svih naraštaja, od dječjih zborova preko brojnih kulturno-umjetničkih društava do već afirmiranih umjetnika. Božićne pjesme ove će godine izvesti; Agape, Alan Hržica, Ana Opačak, Bojan Jambrošić, Bruno Krajcar, Irma Dragičević, Ivan Šimatović, Klapa Štorija, Lana Kos, Leon Košavić, Magdalena Bačanek, Marija Kuhar Šoša, Neda Parmać, Neno Belan, Nina Kraljić, Romana Pavliša, Sanja Parmać, Stjepan Hauser, Trio harfi Ćiković, Vanda Winter, Zsa-Zsa i Zvjezdice, zborovi Angelicus, pjevačko društvo Crkve sv. Josipa. Marko Marulić gimnazija, Roženice, Nacionalno svetište sv. Josipa i Sv. Cecilija i Odjek. Sve izvedbe pratit će glazbenici Orkestra Kazališta Komedije i Jazz orkestra HRT-a pod dirigentskom palicom dirigenta Zdravka Šljivca.
Veličanstveni koncert Božić u Ciboni održava se pod pokroviteljstvom gradonačelnika Grada Zagreba, u suradnji sa Zagrebačkom nadbiskupijom, Košarkaškim klubom Cibona, Ustanovom za upravljanje sportskim objektima, Centrom za kulturu i informacije Maksimir te Hrvatskom radiotelevizijom.

Foto: Press