fbpx

Luka Modrić uoči Argentine – Video: Bit će jako teško, ali vjerujem

Vatreni…

– Nema se što puno govoriti, Messi je jedan od najboljih igrača na svijetu. On je najvažniji igrač reprezentacije Argentine. Svaka igra, svaki napad započinje s Messijem. Skoro sve njihove šanse za pogotkom dolaze od njegove noge. Iz tog razloga, kao i druge reprezentacije na ovom prvenstvu, posebnu ćemo pažnju posvetiti njemu. Pokušat ćemo ga zaustaviti na najbolji mogući način, ali kao momčad, ne individualno. Bit će jako teško ali vjerujem da je to moguće, i to je to – rekao je kapetan Vatrenih Luka Modrić za FIFA TV.
Kapetan Vatrenih Luka Modrić za FIFA TV podijelio je svoje mišljenje uoči večerašnje utakmice protiv reprezentacije Argentine. Nakon pobjede u Kalinjingradu protiv Nigerije, reprezentacija Hrvatske danas, u četvrtak 21. lipnja, igra u Nižnjem Novgorodu protiv Argentine.
– Riješio sam sve dileme. Kao što sam i najavio, bit će nekoliko promjena u taktici i postavi, ali ne mnogo jer smo bili dobri i organizirani protiv Nigerije. Nije vrijeme za velike promjene, držat ćemo se svog stila i pokušati pokazati kvalitetu. Argentina je među najboljim momčadima svijeta i to poštujemo, no poštujemo i sebe. Bit će to sjajna utakmica i veliki izazov, stoga moramo vjerovati u sebe – rekao je izbornik Vatrenih Zlatko Dalić uoči utakmice protiv Argentine.

Foto: HNS – Press / Luka Modrić
Video: