fbpx

Ranko Zidarić pripremio jelo ‘Dalmacija u mom woku’!

MasterChef…

Ranko ZidarićSimpatični glumac Ranko Zidarić izazovu u MasterChef kuhinji je pristupio potpuno smireno, staloženo i s dobrom voljom.
– Možda steknem simpatije ljudi kao ‘defektan’ sam, i još kuham i tako dalje, ali u krajnjoj liniji – kuham lijevom rukom – našalio se Ranko. Za vrijeme kuhanja Radovan ga je upitao je li to na njegovoj ruci vodootporan gips, na što mu je Ranko odgovorio da jest, ali da ne zna hoće li biti otporan na vatru jer to još nije probao. ‘Ni nemoj!’, poručio mu je Andrej.
– Vidim da se Ranko Zidarić odlučio na opaku metodu izazivanja samosažaljenja kod žirija. On je slomio ruku, što mislim da stvarno nije u redu. Mislim dobro se on sjetio, stignem i ja nešto izvesti, ali evo – plavuša se nije sjetila ničeg – našalila se Irina. Dino je pak pohvalio Rankovo snalaženje u kuhinji.
Ranko je u jelo umjesto slatke stavio ljutu papriku. Ranko je svom jelu s potpisom nadjenuo zanimljiv naziv ‘Dalmacija u mom woku’ i to je varijanta koju, kako je priznao žiriju, nije pripremao 15 godina. ‘A možda i bolje da nisam’, dodao je. Radovan je bio u šoku:
– Čekaj, samo malo! Zadnji put si prije 15 godina to kuhao? – Ranko u tome nije vidio problem. ‘Ništa, ništa! Kockari su zanimljivi ljudi!’, zaključio je Radovan.
No, iako je bio jako siguran u svoje jelo, Ranko je napravio početničku grešku. Nije pogledao je li mljevena paprika slatka ili ljuta, a krivim je odabirom paprike njegovo jelo postalo ljuto, a nije trebalo.
Radovanu je jelo bilo po okusu odlično, prekuhano, ali, za razliku od druga dva člana žirija, uopće nije bilo previše ljuto.

Foto: Press