fbpx

Zlatni dvori – nova dnevna dramska serija

Nova serija…

Zlatni dvoriNova TV najavljuje novu dnevnu dramsku seriju čije snimanje uskoro počinje, a koju ćemo gledati već od ove jeseni. Glavni likovi i okosnica radnje predstavljeni su na druženju glavnih glumaca i dijela produkcije nove serije s predstavnicima medija. Seriju su predstavili idejni autor ovog projekta Branko Ivanda, kreativni producent i redatelj Dražen Žarković, autor teksta Branko Ružić i glavni pisac Ivan Delas te direktorica produkcije Sanja Tucman. Otkrivena je i glavna okosnica radnje, a saznali smo i koga ćemo pratiti u glavnim ulogama serije, zasad radnog naziva – Zlatni dvori.
Zlatni dvoriOsim zvučnih glumačkih imena koje smo već imali priliku vidjeti u brojnim serijama, filmovima i kazališnim predstavama, nova serija okuplja i predstavlja i brojna nova glumačka imena. Milan Štrljić, Jan Kerekeš, Matko Knešaurek, Ecija Ojdanić, Helena Buljan, Marko Torjanac, Duško Valentić, Robert Kurbaša, Dijana Vidušin, Hrvoje Barišić, Petra Dugandžić, Darko Milas i Mladen Kovačić samo su neka od poznatih imena koje će utjeloviti likove nove dnevne serije Zlatni dvori. Upoznat ćemo uskoro i likove koje utjelovljuju i brojni mladi glumci koji su po prvi puta dobili priliku biti dio glavne postave jedne velike dnevne dramske serije. U glavnim ulogama vidjet ćemo tako i mlade glumce poput; Katarine Baban, Petre Kraljev, Luje Kunčevića, Lane Ujević, i mnoge druge.
Zlatni dvoriIako još tajanstveni u otkrivanju radnje i detalja, već na predstavljanju serije dalo se naslutiti kako će se glavna ljubavna priča razviti između likova Ane, seoske djevojke koja na seoskom imanju brine o konjima, i Petra, mladog bogataša koji je pošten i dobronamjeran, ali i pomalo vjetropirast, neodgovoran i zaveden sjajem obiteljskog bogatstva. Anu će utjeloviti osječka glumica Katarina Baban, a Petra zagrebački glumac Matko Knešaurek. Serija Nove TV ovaj put nas odvodi u jedno slavonsko selo gdje će se odvijati većina radnje.

Foto: Press