Nagrađujemo čitatelje: Amateri i Scena!
Piše: redakcija On 18 stu., 2015 At 12:49 PM | Categorized As Događanja | With 0 Comments

Knap…

Medijski pokrovitelj Scena.hr

KNAPPortal Scena.hr u suradnji s kazalištem KNAP nagrađuje najsretnije čitatelje s 2×2 ulaznice za predstavu ‘Amateri‘ koja je na programu kazališta KNAP u ponedjeljak, 23. studenog 2015. godine s početkom 20,00 sati. Potrebno je lajkati službenu Facebook stranicu Scena.hr, lajkati objavu i podijeliti je na svom zidu. Na mail info@scena.hr poslati u naslovu ključnu riječ Amateri, ime i prezime i kontakt telefon. Sretni dobitnici bit će obaviješteni putem maila u subotu 21. studenog do 20,00 sati, objavom na portalu Scena.hr i na službenoj Facebook stranici. Ulaznice se podižu na blagajni kazališta KNAP uz predočenje osobnog dokumenta na dan predstave.
AmateriRedatelj Petar Veček i dramaturg Mario Kovač uz sjajnu glumačku ekipu u kojoj su Goran Grgić, Vilim Matula, Ranko Zidarić i Ana Majhenić/Petra Dugandžić, donose nam na pozornicu Radakovićev tekst u obliku neočekivane, provokativne, ali izuzetno duhovite predstave. Dovedeni na rub egzistencije, antijunaci ove tragikomedije vodoinstalater papučar Krap (Ranko Zidarić), isfrustrirani kukavac Grga (Goran Grgić), kvartovski ridikul Kuka (Vilim Matula) te iskusna prostitutka Stela (Ana Majhenić/Petra Dugandžić) odlučili su se na očajnički čin: pokušavaju snimiti porno film ‘Made in Croatia’ koji bi ih izvukao s dna i napunio im džepove.

OBJAVA NAGRADA 21. studenog:
Nagrade 2×2 ulaznice za kazališnu predstavu ‘Amateri‘ koja je na programu kazališta KNAP u ponedjeljak, 23. studenog 2015. godine s početkom 20,00 sati osvojili su Željka Šulekić i Andreja Vlahović. Ulaznice se podižu na blagajni kazališta KNAP na dan predstave.
Čestitamo sretnim dobitnicima, čitajte nas i dalje te pratite objave, ovaj tjedan ponovno Nagrađujemo čitatelje.
Scena.hr

Foto: Press

comment closed