fbpx

Nagrađujemo čitatelje: Amateri i Scena!

Kazalište KNAP…

Medijski pokrovitelj Scena.hr

AmateriNajsretnije čitatelje nagrađujemo s 2×2 ulaznice za predstavu ‘Amateri‘ koja je na programu kazališta KNAP u subotu, 25. listopada 2014. godine u 20,00 sati. Potrebno je na mail info@scena.hr poslati svoje ime i prezime te kontakt telefon. Sretni dobitnici bit će obaviješteni putem maila u petak 24. listopada do 18,00 sati te objavom na portalu Scena.hr.
Novi dramski tekst Borivoja Radakovića AmateriAmateri‘ je socijalno angažirana crna komedija koja na izvrnut i ekscentričan način progovara o siromaštvu koje poput raka izjeda ljudsko dostojanstvo i moral. Dovedeni na rub egzistencije, antijunaci ove tragikomedije vodoinstalater papučar Krap (Ranko Zidarić), isfrustrirani kukavac Grga (Goran Grgić), kvartovski ridikul Kuka (Vilim Matula) te iskusna prostitutka Stela (Petra Dugandžić) odlučili su se na očajnički čin: pokušavaju snimiti porno film ‘Made in Croatia’ koji bi ih izvukao s dna, pri čemu svaki lik živi toliko ispod svojih želja i mogućnosti, da pozornicu prožima gorljiva toplina zajedničkog poraza.
‘Amateri’ okupljaju impozantnu ekipu profesionalnih glumaca: Goran Grgić, Vilim Matula, Ranko Zidarić, Petra Dugandžić, a redatelj je Petar Veček.
Predstava se igra u subotu, 25. listopada 2014. u 20,oo sati.

Foto: Press

OBJAVA NAGRADA 24. listopad:

Nagradu 2×2 ulaznice za predstavu ‘Amateri‘ koja je na programu kazališta KNAP u subotu, 25. listopada 2014. u 20,oo sati., osvojili su Karla Dragica Pongrac i Jelena Radoš. Ulaznice se podižu na blagajni kazališta prije početka predstave.
Čestitamo sretnim dobitnicima, čitajte nas i dalje te pratite objave, uskoro ponovno Nagrađujemo čitatelje.

Scena.hr