fbpx

Petra Dugandžić: Mona je jako privržena i mazna!

Kućni ljubimac…

Glumica je za portal Scena.hr otkrila zašto obožava svoju ljubimicu Monu

Petra Dugandžić– Monu su obiteljski prijatelji našli na cesti i tražili su udomitelja za štene od dva mjeseca. Ušla sam u njihovu dnevnu sobu. Mona je bila malena i mršava. Zatrčala se prema meni i skočila mi doslovno u ruke, jedva sam se stigla sagnuti Petra Dugandžić– ispričala je Petra Dugandžić. To je bio prvi susret i ljubav na prvi pogled glumice i njezine ljubimice, mješanke labradora i terijera. Mona ima devet godina i jako je vezana uz Petru.
– Od malena je bila izrazito privržena i mazna, tako da se ne odvaja od mene ili supruga. Kao štene je bila dosta razigrana, tvrdoglava i svoja pa je danas najrazmaženiji pas na svijetu i sluša samo kad sama tako odluči – nastavlja razdragano Petra. Mona stalno putuje s glumicom jer je ne voli ostavljati.
– Žicanje hrane joj je najdraža zanimacija. Imam dojam da bi mogla jesti dok se ne raspukne – rekla je glumica uz osmijeh. Petra je otkrila i nekoliko anegdota sa svojom ljubicom.
– Recimo, moj pas gleda televiziju i redovito laje na sve životinje koje se pojave na ekranu. Često se u šetnji ima potrebu svađati s ostalim psima. Počinje sa šuljanjem nekih 10 metara prije. Eto, neki dan se u večernjoj šetnji šuljala prema jednom panju. Teško je opisati trenutak kad je shvatila da je htjela napasti drvo – prisjetila se Petra.

Foto: Privatni album