John Malkovich u listopadu dolazi u Zagreb
By Gordana Malašić Lazić On 20 svi., 2017 At 11:12 AM | Categorized As LifeStyle, Moda, Naslovnica, Reportaže, Vijesti | With 0 Comments

 Zagreb…

Otvara sezonu u Lisinskom

Dražen Siriščević– Naša poruka je – želite li ući u najbolji svijet od svih mogućih, uđite preko duge u Lisinski – naglasio je ravnatelj Dvorane Vatroslav Lisinski Dražen Siriščević. Jučer je predstavljena nova sezona KD Vatroslav Lisinski i Zagrebačke filharmonije. Siriščević je pozdravio okupljene i sve prijatelje glazbe. Zahvalio se i gradonačelniku Zagreba Milanu Bandiću za kojeg kaže da se ni u ovoj sezoni nije štedio u podršci kad treba podržati glazbene vrijednosti. Slogan ovogodišnje sezone je ‘Lisinski preko duge’ ili ‘Sve boje glazbe, sviđalo se to vama ili ne’. Siriščević kaže kako to još jednom prikazuje otvorenost i širinu svih programa u Lisinskom. Dodao je kako su u Lisinskom uvijek inzistirali na izvrsnosti u šarolikom spektru kulturnih vrijednosti. Predstavio je 14 koncerata u ciklusu Lisinski subotom, ali i najavio John Malkovichjedno zanimljivo i svjetsko poznato ime kojim će otvoriti sezonu.
– Na otvorenje sezone 7. listopada dolazi jedna velika holivudska zvijezda John Malkovich koji će nastupiti uz pratnju Radovana Vlatkovića, Anastasie Terenkovu i Varaždinskog komornog orkestra – kazao je Siriščević. Nova sezona će obilovati velikim glazbenim imenima, a više o novoj sezoni Lisinskog i Zagrebačke filharmonije pročitajte na linku.

Foto: Scena.hr

comment closed