fbpx

VIDEO: Bojan Jambrošić: ‘Obećana ljubav uvijek ostaje’

Peta godišnjica…

Bojan Jambrošić– Pjesma govori o borbi emocija između dvoje ljudi – svaka veza, bez obzira na dobre i loše strane, u nekom trenu dođe do zasićenja. Često žalimo za sitnicama koje su nas u početku veselile. Možda mijenjamo postupke i navike, no obećana ljubav uvijek ostaje – rekao je Bojan Jambrošić.
Povodom pete godišnjice glazbenog djelovanja Bojan Jambrošić predstavlja glazbeni video za pjesmu ‘Obećana ljubav’ s kojom će nastupati na Bojan Jambrošićovogodišnjem CMC festivalu koji se održava u Vodicama 13.- 14. lipnja 2014. Glazbenih pet godina okarakterizirala je pobjeda u showu Hrvatska traži zvijezdu, izdanje dva studijska albuma, brojni koncerti i nastupi po festivalima diljem hrvatske, ali i humanitarne akcije kojima se Bojan rado odaziva. Uz to, Jambrošić igra zapažene ulogu u mjuziklima Footloose i Jadnici.
Za produkciju glazbenog videa pobrinula se NEXUS produkcija, redatelj je Bojanov menadžer Marko Horvat, a montažer Tomislav Horvatinović. Koreografiju potpisuje Petra Gregur, make-up Laura Mjeda, za rasvjetu je bio zadužen Tomislav Jurenec, dok se u spotu s Bojanom pojavljuje atraktivna studentica ekonomije, Ivona Loparić, članica koprivničke plesne skupine Freestylerice.

Foto: Press
Video: [vsw id=”jaj0aNQVpmM” <a rel=”nofollow” source=”youtube” width=”425″ height=”344″ autoplay=”no” a>]