fbpx

Goran Grgić: Uloga je originalna i drugačija!

Dubrovnik….

Romeo i Giulietta premijerno!

Goran Grgić– Ova uloga fratra mi je bila originalna i drugačija i bio mi je veliki izazov jer je baš u ovoj predstavi sam lik bio akter cijelog događanja od samog početka pa na kraju i do same tragedije. Iz laganog ulaza u djelo do samog tragičnog čina,  krivnja je išla u mom smjeru. Jako je lijepo bio raditi Goran Grgićna ovoj predstavi uz moje kolege. Krenuli smo s probama u Zagrebu da bi nastavili u Dubrovniku petnaest dana sve  do same premijere. Inače sam jako povezan s dubrovačkom publikom koja je posebna jer svaku predstavu drže dugo u pamćenju i znaju nagraditi dobar rad. Publika je educirani pa su tako i njihova  očekivanja velika.
Ljeto nastavljam radno u Novalji gdje svaku nedjelju imam predstavu, a svaki slobodan trenutak ću iskoristiti za odmor i kupanje –  ispričao je za portal Scena.hr glumac Goran Grgić. Goran je u predstavi utjelovio lik fratra.
Sinoć je u Dubrovniku izvedena prva dramska premijera 65. Dubrovačkih ljetnih igara, ‘Romeo i Giulietta‘ Williama Shakespearea u režiji Jagoša Markovića i izvedbi Festivalskog dramskog ansambla. Predstava je održana u renesansnom ljetnikovcu Skočibuha na Boninovu, a izazvala je oduševljenje publike.

Foto:Press