Bajka na ledu Pepeljuga oduševila publiku

Dom sportova…

Pepeljuga

PepeljugaU zagrebačkom Domu sportova, čak četiri puta u dva dana prikazana je bajka na ledu Pepeljuga, u izvedbi klizača klizačkog kluba Medo. Na premijeri Pepeljuge nastupio je i naš jedini sportski par u umjetničkom klizanju, Lana Petranović i Antonio Souza Kordejur koji su se nedavno vratili u s Europskog prvenstva gdje su postigli veliki uspjeh ušavši u finale. Svojim nastupom dali su podršku matičnom klubu Medo i uveli publiku u svijet bajki.
Djeca ali i odrasli uživali su u izvedbi odličnih klizača i klizačica koji su mjesecima pripremali spektakl na ledu.

Pepeljuga

PepeljugaU ovoj verziji Pepeljuga, koju je igrala perspektivna klizačica Nika Meleh, izgubi klizaljku koju pronađe juniorski prvak Hrvatske Josip Škalec. Atmosferu u ledenoj dvorani posebno je podigao izbor poznatih pop pjesama koje je koreografkinja Gorana Škalec Petrović ukomponirala u predstavu.
Pepeljugu su pogledale i voditeljica Anja Alavanja Romac, pjevačica Ivana Marić i glumice Ana Begić i Marijana Mikulić sa svojim mališanima, a u sat vremena ove čarolije publika je mogla primijetiti mnoge mlade nade klizačkog sporta koje bismo uskoro mogli pratiti na brojnim natjecanjima.

Foto: Press