Lana Petranović i Antonio S. Kordejru – novi osobni rekord
By redakcija On 10 pro., 2016 At 03:07 PM | Categorized As Događanja, Sport, Sportske minute | With 0 Comments

Ledena dvorana…

Kristina Astahova i Aleksej Rogonov osvojili naslov na Zlatnoj pirueti

Lana Petranović, Antonio S. Kordejru– Ovo je čak 15 bodova više nego što smo dobili prije tri tjedna u Varšavi kada smo izborili Svjetsko i Europsko prvenstvo. Na žalost, imali smo greškica, ja sam u jednom skoku i pala, ali vjerujem da ćemo u ovih mjesec i pol dana do EP-a u Ostravi ispraviti sve te greške i tamo biti još bolji. Ja ću u sljedećih tjedan dana pokušati sanirati ozljedu ramena zbog kojeg sam sada nastupila pod blokadom, a onda se Kristina Astahova, Aleksej Rogonovpriključujem Antoniu na pripremama u Moskvi – poručila je Lana Petranović.
Hrvatski par Lana Petranović i Antonio Souza Kordejru posljednjeg dana u Ledenoj dvorani zadržao je peto mjesto u slobodnom programu srušivši ponovo osobni rekord s 153,93 boda.
A klizači Kristina Astahova i Aleksej Rogonov osvojili su naslov u sportskim parovima. Par koji je prije dvije godine također slavio u Zagrebu, nakon prošlogodišnjeg srebra, ponovo je na vrhu postolja nakon što su u slobodnom programu prestigli do tada vodeće Talijane, Nicole Della Monicu i Mattea Guarisea. Slavili su s 180,44 boda, samo 0,34 više od Talijana. Brončani su Amerikanci, Ashley Cain i Timothy Leduc (172,18).
Danas u Ledenoj od 20.00 sati 49. Piruetu zatvoriti će spektakularna Revija pobjednika.

Sportski parovi – slobodni program (finale)

1. Kristina Astrahova, Aleksej Rogonov (Rusija) 180,44
2. Nicole Della Monica, Matteo Guarise (Italija) 180,10
3. Ashley Cain, Timothy Leduc (SAD) 172,18
4. Haven Denney, Brandon Frazier (SAD) 161,63
5. LANA PETRANOVIĆ, ANTONIO SOUZA (HRVATSKA) 153,93

Foto: Press

comment closed