fbpx

FOTO: Predstava Miris lovine oduševila i nasmijala publiku

Kazalište Moruzgva…

Zanimljiv mi je taj moment u dramaturgiji kad se preokrene priča iz jednog uobičajenog susreta žena i to se pretvara u plan likvidacije muškaraca, rekla je lijepa glumica Nataša Janjić

Miris lovine

Miris LovineNataša Dangubić, Barbara Nola i Lada Bonacci sjajno su ispričale jednu žensku priču. Predstava na duhovit i zanimljiv način na površinu iznosi bračne probleme, ali i činjenicu koliko ženski um može biti poguban za nejverne i lažljive muškarce. Predstava ‘Miris lovine‘ jučer je na sceni zagrebačke Vidre oduševila i nasmijala publiku. Predstava kazališta Moruzgva u režiji je Franke Perković, a kostimograf je Robert Sever. Na svečanu premijeru je Nataša Janjić, Marko Kisićdošla i lijepa glumica Nataša Janjić u pratnji dečka Marka Kisića. Nataša je uživala u predstavi.
– Zanimljiv mi je taj moment u dramaturgiji kad se preokrene priča iz jednog uobičajenog susreta žena i to se pretvara u plan likvidacije muškaraca – rekla je Nataša za portal Scena.hr. Janko Popović Volarić također je došao na premijeru u pratnji svoje djevojke beogradske glumice Tijane Pečenčić.
A osim njih, predstavu su još pogledali – Goran Grgić, Asim Ugljen, Krešimir Dolenčić, Tomislav Štriga, Miodrag Krivokapić, Momčilo Otašević, Csilla Barath Bastaić, Žarko Radić, Filip Juričić, Sanja Vejnović, Lukas Nola, Ivan Leo Lemo… A kako je bilo na premijeri pogledajte u fotogaleriji.

Foto: Prisk
Fotogalerija: [nggallery id=596]